Bulvių lazdelės su sūriu
5 (2 įvertinimai)
6-12 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Bulvių lazdelės su sūriu yra elegantiškas patiekalas, nereikalaujantis didelių finansinių išlaidų. Užkandis yra gana sotus ir tinka prie alaus. Receptas labai paprastas. Kad skonis būtų sodresnis, prie druskos ir pipirų geriausia į bulvių lazdelių pagrindą pridėti keletą aštrų prieskonių. Kepkite lazdeles keptuvėje aliejuje. Negailėkite aliejaus, kitaip lazdelės degs, kepkite ne ant didžiausios ugnies. Ir, žinoma, lazdelės geriausiai patiekiamos su padažu. Paprasčiausias ir skaniausias padažas yra grietinė-kečupas (1:1) ir česnakas.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Virtos bulvės5 vnt (vidutinės bulvės)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Kietasis sūris100 gramų
-
Duonos trupiniai100 gramų
-
Miltai2
-
Augalinis aliejus2
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Pirmiausia verdame bulves ir sutarkuojame arba praleidžiame per mėsmalę. Kuo smulkesnė tarkuota, tuo geriau.
-
2. Į bulves įpilkite kiaušinių, druskos, juodųjų pipirų ir kitų prieskonių (jei norite, tai gali būti, pavyzdžiui, ciberžolė) ir gerai sumaišykite rankomis.
-
Reklama
-
3. Suberkite miltus ir gerai išmaišykite.
-
4. Sūrį geriausia supjaustyti kubeliais.
-
Reklama
-
5. Imame pagrindą bulvių lazdelėms, sudrėkiname rankas vandeniu, formuojame lazdeles su sūrio gabalėliu viduje. Pavoliojame džiūvėsėliuose ir kepame aliejuje kol apskrunda.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama