Trijų sluoksnių želė

Trijų sluoksnių želė

4.1 (6 įvertinimai)

5 Porcijos
4 val.

Apie receptą

Šiame recepte papasakosiu, kaip pasigaminti trijų sluoksnių želė, kuri puikiai atrodys ant bet kurio šventinio stalo ir džiugins svečius nuostabiu skoniu. Iš pirmo žvilgsnio atrodo, kad pasigaminti tokią želė nėra taip paprasta, tačiau, patikėkite, trijų sluoksnių želė gaminimo receptas yra itin paprastas. Apskritai tokia želė tiks bet kokiai progai ir taps tikra stalo puošmena. Būtinai pabandykite pagaminti, tai neužims daug laiko, tačiau rezultatas pranoks visus jūsų lūkesčius, o aš mielai pasidalinsiu su jumis savo receptu ir papasakosiu, kaip pasigaminti nepaprastai gražią trijų sluoksnių želė.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Želatina
    6 šaukštai
  • Vyšnių sultys
    200 mililitrų
  • Grietinė
    200 mililitrų
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Kakavos milteliai
    1.5 šaukštai
  • Cukrus
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Želatiną užpilti 1,5 stiklinės šalto virinto vandens ir palikti valandai, kad išbrinktų. Tada dėkite puodą su želatina ant lėtos ugnies i...
    1. Želatiną užpilti 1,5 stiklinės šalto virinto vandens ir palikti valandai, kad išbrinktų. Tada dėkite puodą su želatina ant lėtos ugnies ir kaitinkite nuolat maišydami, bet neužvirdami. Mums reikia, kad visos želatinos granulės ištirptų.
  • Į atskirą puodą supilkite grietinę ir įpilkite pusę stiklinės atvėsinto želatinos mišinio ir 1-2 šaukštus cukraus. Kruopščiai sumaišykite...
    2. Į atskirą puodą supilkite grietinę ir įpilkite pusę stiklinės atvėsinto želatinos mišinio ir 1-2 šaukštus cukraus. Kruopščiai sumaišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
  • Reklama
  • Dabar rankose šiek tiek pakreipiame formeles ir atsargiai pilame į jas šiek tiek grietinės mišinio. Dedame į šaldytuvą, formeles tvirtind...
    3. Dabar rankose šiek tiek pakreipiame formeles ir atsargiai pilame į jas šiek tiek grietinės mišinio. Dedame į šaldytuvą, formeles tvirtindami kampu.
  • Po kelių minučių pirmasis sluoksnis sukietės, o antrąjį galime pradėti virti. Norėdami tai padaryti, sumaišykite pieną ir kakavos milteli...
    4. Po kelių minučių pirmasis sluoksnis sukietės, o antrąjį galime pradėti virti. Norėdami tai padaryti, sumaišykite pieną ir kakavos miltelius, įpilkite pusę stiklinės želatinos ir 1 šaukštą cukraus, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Tada formeles pakreipiame į kitą pusę ir pilame antrą sluoksnį, vėl tvirtiname šaldytuve, bet kitu kampu.
    5. Tada formeles pakreipiame į kitą pusę ir pilame antrą sluoksnį, vėl tvirtiname šaldytuve, bet kitu kampu.
  • Dabar paskutinis, vyšnių sluoksnis. Į puodą supilkite vyšnių sultis, įpilkite pusę stiklinės želatinos, 1,5 šaukšto cukraus ir viską gera...
    6. Dabar paskutinis, vyšnių sluoksnis. Į puodą supilkite vyšnių sultis, įpilkite pusę stiklinės želatinos, 1,5 šaukšto cukraus ir viską gerai išmaišykite, kol cukrus visiškai ištirps.
  • Reklama
  • Supilkite į formeles ir padėkite į šaldytuvą, kol želė visiškai sustings.
    7. Supilkite į formeles ir padėkite į šaldytuvą, kol želė visiškai sustings.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.1/5 (6 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai