Traškūs bulviniai blynai
5 (4 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Savotiška variacija populiarių bulvinių blynų tema. Skirtingai nuo jų, bulvės paskirstomos per visą keptuvės paviršių. Jums – receptas, kaip iškepti traškius bulvinius blynus. Pagrindinė traškių bulvių paslaptis – išspausti visą skystį, tuomet blynas išeis tikrai traškus. Blyneliai gali būti patiekiami pusryčiams, pavyzdžiui, su kiaušiniene, taip pat gaminami pietums, vakarienei arba kaip užkandis su grietine ar pomidorų padažu. Valgykite juos karštus.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Aliejuspagal poreikį
-
Bulvė450~500 gramų
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Bulves nulupkite ir nuplaukite, tada sutarkuokite stambia tarka arba virtuviniu kombainu.
-
2. Bulvių masę sudėkite į marlę, kelis kartus perlenktą.
-
Reklama
-
3. Gerai išspausti bulvių skystį, pasūdyti, pabarstyti pipirais, išmaišyti.
-
4. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi, bulvių masę padalinkite į 4 dalis ir vieną dalį dėkite ant įkaitinto paviršiaus, išlyginkite šakute vienu sluoksniu.
-
Reklama
-
5. Po kelių minučių pakelkite kraštelį ir pažiūrėkite, ar šonas apskrudęs.
-
6. Atsargiai apverskite bulvinį blyną į kitą pusę ir kepkite iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
7. Traškius blynus patiekite iškart po kepimo.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama