Trapus pyragas su obuoliais be manų kruopų

Trapus pyragas su obuoliais be manų kruopų

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Trapus, švelnus, su gausiu obuolių įdaru šis pyragas yra tiesiog neįtikėtinai skanus. Lengviau būti nebegali ir jums reikia tik minimalaus turimų ingredientų kiekio. Ruošdama naudoju 20 cm skersmens silikoninę kepimo skardą, kurios niekuo netepu ir ant dugno nededu kepimo popieriaus. Įdarui geriausia rinktis saldžiarūgščius obuolius.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    250 gramų
  • Sviestas
    150 gramų (120 gramų tešlai, 30 gramų obuolių įdarui)
  • Cukrus
    120 gramų (60 gramų tešlai, 60 gramų įdarui)
  • Obuoliai
    800 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedelsdami paruoškite visus ingredientus. Sviestas turi būti gerai atšaldytas.
    1. Nedelsdami paruoškite visus ingredientus. Sviestas turi būti gerai atšaldytas.
  • Norėdami paruošti miltų trupinius, supilkite miltus į maišytuvo dubenį, įpilkite 60 gramų cukraus ir 120 gramų šalto sviesto, supjaustyki...
    2. Norėdami paruošti miltų trupinius, supilkite miltus į maišytuvo dubenį, įpilkite 60 gramų cukraus ir 120 gramų šalto sviesto, supjaustykite gabalėliais, kad būtų patogiau.
  • Reklama
  • Įjunkite maišytuvą 30-40 sekundžių. Dėl to dubenyje turėtų būti smulkių, vienodų trupinių – tai bus būsimas pagrindas pyragui.
    3. Įjunkite maišytuvą 30-40 sekundžių. Dėl to dubenyje turėtų būti smulkių, vienodų trupinių – tai bus būsimas pagrindas pyragui.
  • Obuolius nulupkite, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
    4. Obuolius nulupkite, išimkite sėklas, minkštimą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Reklama
  • Į puodą sudėkite obuolius, įberkite 60 gramų cukraus ir 30 gramų sviesto.
    5. Į puodą sudėkite obuolius, įberkite 60 gramų cukraus ir 30 gramų sviesto.
  • Troškinkite obuolius ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps, bet neleiskite obuolių gabalėliams visiškai užvirti.
    6. Troškinkite obuolius ant silpnos ugnies, kol cukrus ištirps, bet neleiskite obuolių gabalėliams visiškai užvirti.
  • Reklama
  • Į kepimo indą suberkite pusę miltų trupinių ir šaukštu paskirstykite juos lygiu sluoksniu.
    7. Į kepimo indą suberkite pusę miltų trupinių ir šaukštu paskirstykite juos lygiu sluoksniu.
  • Ant viršaus lygiu sluoksniu paskleiskite obuolių mišinį iš puodo.
    8. Ant viršaus lygiu sluoksniu paskleiskite obuolių mišinį iš puodo.
  • Reklama
  • Tada sluoksniuokite likusius miltų trupinius. Dėkite formą su pyragu kepti į jau įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 35-40 minučių.
    9. Tada sluoksniuokite likusius miltų trupinius. Dėkite formą su pyragu kepti į jau įkaitintą iki 180 laipsnių orkaitę 35-40 minučių.
  • Pyragą visiškai atvėsinkite ir tik tada pradėkite pjaustyti.
    10. Pyragą visiškai atvėsinkite ir tik tada pradėkite pjaustyti.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    11. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai