Tradiciniai varškėtukai
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Varškėtukus galima valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Patiekalas ruošiamas naudojant kiaušinių baltymus, varškę ir sviestą. Patiekalo sėkmė slypi labai maloniame pieniškame varškėtukų skonyje. Subtilią struktūrą suteikia baltymai, sviestas ir, žinoma, varškė. Kai kas į varškės masę deda razinų, bet man patinka varškėtukai originalios, paprastos formos.
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Varškė600 gramų
-
Miltai1/2 stiklinės
-
Sviestas30 gramų
-
Grietinėpagal skonį
-
Cukrus1.5 šaukšto
-
Kiaušinio baltymai4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Kiaušinių baltymus išplakti mikseriu.
-
2. Varškę sutrinkite šakute, sudėkite sviestą, cukrų, druską ir miltus. Išmaišykite ir supilkite baltymus, išmaišykite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Gautą tešlą iškočiokite į ploną virvelę. Varškėtukus supjaustykite peiliu.
-
4. Sudėkite varškėtukus į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 15 minučių.
-
Reklama
-
5. Patiekite, apšlakstykite grietine. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama