Tradiciniai varškėtukai

Tradiciniai varškėtukai

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Varškėtukus galima valgyti pusryčiams, pietums ir vakarienei. Patiekalas ruošiamas naudojant kiaušinių baltymus, varškę ir sviestą. Patiekalo sėkmė slypi labai maloniame pieniškame varškėtukų skonyje. Subtilią struktūrą suteikia baltymai, sviestas ir, žinoma, varškė. Kai kas į varškės masę deda razinų, bet man patinka varškėtukai originalios, paprastos formos.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Varškė
    600 gramų
  • Miltai
    1/2 stiklinės
  • Sviestas
    30 gramų
  • Grietinė
    pagal skonį
  • Cukrus
    1.5 šaukšto
  • Kiaušinio baltymai
    4 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kiaušinių baltymus išplakti mikseriu.
    1. Kiaušinių baltymus išplakti mikseriu.
  • Varškę sutrinkite šakute, sudėkite sviestą, cukrų, druską ir miltus. Išmaišykite ir supilkite baltymus, išmaišykite iki vientisos masės.
    2. Varškę sutrinkite šakute, sudėkite sviestą, cukrų, druską ir miltus. Išmaišykite ir supilkite baltymus, išmaišykite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Gautą tešlą iškočiokite į ploną virvelę. Varškėtukus supjaustykite peiliu.
    3. Gautą tešlą iškočiokite į ploną virvelę. Varškėtukus supjaustykite peiliu.
  • Sudėkite varškėtukus į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 15 minučių.
    4. Sudėkite varškėtukus į verdantį pasūdytą vandenį. Virkite 15 minučių.
  • Reklama
  • Patiekite, apšlakstykite grietine. Gero apetito!
    5. Patiekite, apšlakstykite grietine. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai