Toskanos sriuba
5 (2 įvertinimai)
8 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Toskanos sriuba – labai graži ir soti sriuba, kuri pas mus atkeliavo iš šiaurinio Italijos regiono. Gaminamas gana paprastai iš maltos jautienos, itališkos dešros su daržovėmis ir grietinėle. Toskanos sriuba yra labai įdomaus skonio, turtingo ir neįprasto skonio. Svarbų vaidmenį atlieka riebi plakta grietinėlė, suteikianti sriubai ypatingą unikalų kreminį skonį. Ji paruošiama lengvai ir gana greitai.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Itališka dešra450 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Česnakai6 skiltelės
-
Švieži kopūstai150~200 gramų
-
Malta jautiena250 gramų
-
Bulvės2~3 vnt
-
Alyvuogių aliejuspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Į puodą supilkite vandenį, įmerkite susmulkintą dešrą ir užvirinkite.
-
2. Bulves nulupkite ir supjaustykite mažais kubeliais, pamerkite į vandenį.
-
Reklama
-
3. Smulkiai sukapoti svogūną ir česnaką perspausti per spaudą, apkepti aliejuje keptuvėje, kol suminkštės ir suberti į puodą su verdančiu vandeniu.
-
4. Toje pačioje keptuvėje dideliame kiekyje alyvuogių aliejaus apkepkite faršą, visą laiką maišydami. Nepamirškite pasūdyti ir pabarstyti pipirais. Tada sudėkite į puodą, sumažinkite ugnį.
-
Reklama
-
5. Grietinėlę išplakti ir supilti į puodą, užvirti ir sumažinti ugnį, suberti smulkiai supjaustytus žalumynus.
-
6. Virkite, kol bulvės bus paruoštos. Tada išjunkite ugnį, uždenkite keptuvę dangčiu ir leiskite sriubai pastovėti.
-
Reklama
-
7. Toskanos sriuba paruošta. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama