Tortas su varškės kremu

Tortas su varškės kremu

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
3 val.

Apie receptą

Tortas su varškės kremu – paprastas, bet nuostabiai skanus desertas, kuriam neatsispiria nei suaugusieji, nei vaikai. Paprasta ir gražu: žiūrėkite, kaip pasigaminti tortą su varškės kremu jau dabar! Biskvitui svarbiausia išplakti trynius ir baltymus atskirai ir po vieną sudėti į tešlą. Be to, kuo daugiau kiaušinių, tuo geriau iškeps biskvitas. 5 vienetai yra geriausias pasirinkimas. Taip pat, mums reikia riebios varškės (arba bent 9%) ir riebios grietinėlės (ne mažiau kaip 33%). Impregnavimui paimkite bet kokį likerį: pavyzdžiui, apelsinų, vyšnių, aviečių. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    100 gramų
  • Kakava
    3 šaukštai
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai
    5 vnt
  • Sviestas
    100 gramų
  • Juodasis šokoladas
    100 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Cukraus pudra
    75 gramai
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Grietinėlė
    200 mililitrų
  • Varškė
    100 gramų
  • Cukraus pudra
    100 gramų
  • Apelsino žievelė
    1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pradėkime nuo tešlos: miltus sumaišykite su kakava ir kepimo milteliais.
    1. Pradėkime nuo tešlos: miltus sumaišykite su kakava ir kepimo milteliais.
  • Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra.
    2. Minkštą sviestą išsukame su cukraus pudra.
  • Reklama
  • Trynius sutrinkite su puse cukraus. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą. Pirmiausia į sviestą supilkite šokoladą, po to trynius, viską...
    3. Trynius sutrinkite su puse cukraus. Vandens vonelėje ištirpinkite šokoladą. Pirmiausia į sviestą supilkite šokoladą, po to trynius, viską išmaišykite.
  • Į gautą sviesto-šokolado mišinį sudėkite visus sausus ingredientus. Gerai išmaišyti.
    4. Į gautą sviesto-šokolado mišinį sudėkite visus sausus ingredientus. Gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Baltymus išplakite su likusiu cukrumi iki baltų putų, atsargiai įmaišykite į tešlą.
    5. Baltymus išplakite su likusiu cukrumi iki baltų putų, atsargiai įmaišykite į tešlą.
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Biskvitinę tešlą dėkite į kepimo indą, patepę nedideliu gabalėliu sviesto. Kepkite 35-40 minučių (k...
    6. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Biskvitinę tešlą dėkite į kepimo indą, patepę nedideliu gabalėliu sviesto. Kepkite 35-40 minučių (kol paruduos).
  • Reklama
  • Kol biskvitas kepa, paruoškite kremą. Varškę, apelsino žievelę ir cukraus pudrą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
    7. Kol biskvitas kepa, paruoškite kremą. Varškę, apelsino žievelę ir cukraus pudrą sutrinkite trintuvu iki vientisos masės.
  • Grietinėlę išplakti iki tirštos baltos putos.
    8. Grietinėlę išplakti iki tirštos baltos putos.
  • Reklama
  • Sumaišykite kremą su varškės dalimi – ir varškės kremas paruoštas!
    9. Sumaišykite kremą su varškės dalimi – ir varškės kremas paruoštas!
  • Iškepus biskvitui leiskite atvėsti, jei įmanoma, perpjaukite į dvi ar tris dalis. Pyragėlius šiek tiek pašlakstykite likeriu arba mėgstam...
    10. Iškepus biskvitui leiskite atvėsti, jei įmanoma, perpjaukite į dvi ar tris dalis. Pyragėlius šiek tiek pašlakstykite likeriu arba mėgstamu sirupu. Ant viršaus tolygiai paskirstykite kremą.
  • Reklama
  • Surinkite tortą ir papuoškite kaip norite. Mano nuomone, idealiai tinka šokoladinis glajus ir šokolado drožlės. Kadangi impregnavimui tur...
    11. Surinkite tortą ir papuoškite kaip norite. Mano nuomone, idealiai tinka šokoladinis glajus ir šokolado drožlės. Kadangi impregnavimui turėjau apelsinų likerio, biskvitą papuošiau varškės kremu su apelsino griežinėliais.
  • Leiskite tortui išmirkti, tam valandai ar dviem įdėkite į šaldytuvą. Skanaus!
    12. Leiskite tortui išmirkti, tam valandai ar dviem įdėkite į šaldytuvą. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai