Tortas su karameliniu padažu
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Jeigu mėgstate save, šeimą ir draugus palepinti naminiais pyragais, tuomet prie arbatos rekomenduoju paprastą, bet labai skanų desertą - tortą su karamelės padažu ir kreminiu sūriu. Subtilus ir purus biskvitas nuostabiai dera su karamele. Tačiau norint kompensuoti pernelyg saldų skonį, rekomenduoju naudoti sūrio kremą. Tačiau visada galite eksperimentuoti. Plakta grietinėlė, citrininė varškė ar kremas puikiai tiks.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktai /
# MiltaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaušiniai3 vnt (tešla)
-
Cukrus80 gramų (tešla)
-
Vanilinis cukrus10 gramų (tešla)
-
Miltai90 gramų (tešla)
-
Sūrio kremas200 gramų (kremas)
-
Cukrus100 gramų (karamelė)
-
Sviestas50 gramų (karamelė)
-
Grietinėlė50 mililitrų (karamelė)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus.
-
2. Pirmiausia įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių. Norėdami paruošti biskvitą, išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės.
-
Reklama
-
3. Mažomis dalimis suberkite išsijotus miltus.
-
4. Supilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę.
-
Reklama
-
5. Tuo pačiu galite pasigaminti padažą. Norėdami tai padaryti, supilkite cukrų į puodą arba puodą storu dugnu ir padėkite ant ugnies.
-
6. Ištirpinkite cukrų. Palaikau ant ugnies šiek tiek ilgiau, kad įgautų intensyvesnį skonį. Į ištirpintą cukrų įdėkite sviesto.
-
Reklama
-
7. Karamelę nukelkite nuo ugnies ir supilkite grietinėlę. Viską gerai išmaišyti.
-
8. Štai ir viskas, karamelės padažas paruoštas.
-
Reklama
-
9. Į kreminį sūrį įpilkite maždaug pusę atvėsusio padažo ir gerai išplakite. Tai bus mūsų torto kremas.
-
10. Iškeptą biskvitą 5 minutes vėsinkite formoje, o po to ant grotelių.
-
Reklama
-
11. Atsargiai perpjaukite per pusę į du sluoksnius.
-
12. Užtepkite kremą.
-
13. Uždenkite antruoju biskvito sluoksniu.
-
Reklama
-
14. Antrą biskvito sluoksnį aptepkite likusiu kremu, o viršų papuoškite karameliniu padažu.
-
15. Po poros valandų galite ragauti. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama