Tortas su karameliniu padažu

Tortas su karameliniu padažu

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Jeigu mėgstate save, šeimą ir draugus palepinti naminiais pyragais, tuomet prie arbatos rekomenduoju paprastą, bet labai skanų desertą - tortą su karamelės padažu ir kreminiu sūriu. Subtilus ir purus biskvitas nuostabiai dera su karamele. Tačiau norint kompensuoti pernelyg saldų skonį, rekomenduoju naudoti sūrio kremą. Tačiau visada galite eksperimentuoti. Plakta grietinėlė, citrininė varškė ar kremas puikiai tiks.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiaušiniai
    3 vnt (tešla)
  • Cukrus
    80 gramų (tešla)
  • Vanilinis cukrus
    10 gramų (tešla)
  • Miltai
    90 gramų (tešla)
  • Sūrio kremas
    200 gramų (kremas)
  • Cukrus
    100 gramų (karamelė)
  • Sviestas
    50 gramų (karamelė)
  • Grietinėlė
    50 mililitrų (karamelė)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Pirmiausia įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių. Norėdami paruošti biskvitą, išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cu...
    2. Pirmiausia įjunkite orkaitę, kad ji įkaistų iki 180 laipsnių. Norėdami paruošti biskvitą, išplakite kiaušinius su cukrumi ir vaniliniu cukrumi iki purios masės.
  • Reklama
  • Mažomis dalimis suberkite išsijotus miltus.
    3. Mažomis dalimis suberkite išsijotus miltus.
  • Supilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę.
    4. Supilkite tešlą į formą ir pašaukite į orkaitę.
  • Reklama
  • Tuo pačiu galite pasigaminti padažą. Norėdami tai padaryti, supilkite cukrų į puodą arba puodą storu dugnu ir padėkite ant ugnies.
    5. Tuo pačiu galite pasigaminti padažą. Norėdami tai padaryti, supilkite cukrų į puodą arba puodą storu dugnu ir padėkite ant ugnies.
  • Ištirpinkite cukrų. Palaikau ant ugnies šiek tiek ilgiau, kad įgautų intensyvesnį skonį. Į ištirpintą cukrų įdėkite sviesto.
    6. Ištirpinkite cukrų. Palaikau ant ugnies šiek tiek ilgiau, kad įgautų intensyvesnį skonį. Į ištirpintą cukrų įdėkite sviesto.
  • Reklama
  • Karamelę nukelkite nuo ugnies ir supilkite grietinėlę. Viską gerai išmaišyti.
    7. Karamelę nukelkite nuo ugnies ir supilkite grietinėlę. Viską gerai išmaišyti.
  • Štai ir viskas, karamelės padažas paruoštas.
    8. Štai ir viskas, karamelės padažas paruoštas.
  • Reklama
  • Į kreminį sūrį įpilkite maždaug pusę atvėsusio padažo ir gerai išplakite. Tai bus mūsų torto kremas.
    9. Į kreminį sūrį įpilkite maždaug pusę atvėsusio padažo ir gerai išplakite. Tai bus mūsų torto kremas.
  • Iškeptą biskvitą 5 minutes vėsinkite formoje, o po to ant grotelių.
    10. Iškeptą biskvitą 5 minutes vėsinkite formoje, o po to ant grotelių.
  • Reklama
  • Atsargiai perpjaukite per pusę į du sluoksnius.
    11. Atsargiai perpjaukite per pusę į du sluoksnius.
  • Užtepkite kremą.
    12. Užtepkite kremą.
  • Uždenkite antruoju biskvito sluoksniu.
    13. Uždenkite antruoju biskvito sluoksniu.
  • Reklama
  • Antrą biskvito sluoksnį aptepkite likusiu kremu, o viršų papuoškite karameliniu padažu.
    14. Antrą biskvito sluoksnį aptepkite likusiu kremu, o viršų papuoškite karameliniu padažu.
  • Po poros valandų galite ragauti. Skanaus!
    15. Po poros valandų galite ragauti. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai