Guliašas su kalakutiena ir adžika

Guliašas su kalakutiena ir adžika

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
45 min.

Apie receptą

Jei mėgstate guliašą, pabandykite jį gaminti pagal šį receptą. Kalakutiena švelni, aštri ir labai kvapni. Dera su bet kokiu garnyru ir bus puikūs pietūs ar vakarienė. Kalakutienos guliašas gali būti gaminamas iš bet kurios kalakutienos dalies, tačiau kepimo laikas gali pailgėti. Galite naudoti ne tik gatavą adžiką, bet ir sausą, tik pakoreguokite jos kiekį pagal savo skonį. Geriausia naudoti tirštą ir riebią grietinę. Jei bijote, kad nesutirštės, į grietinę įberkite šiek tiek miltų.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutiena
    500 gramų
  • Paprika
    1 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Grietinė
    100 gramų
  • Adžika
    1 šaukštelis
  • Pomidorų pasta
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Paprika
    1 šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir išdžiovinkite daržoves ir žalumynus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir išdžiovinkite daržoves ir žalumynus.
  • Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų. Kalakutieną supjaustykite juostelėmis, nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
    2. Keptuvėje ant vidutinės ugnies įkaitinkite augalinį aliejų. Kalakutieną supjaustykite juostelėmis, nulupkite ir susmulkinkite svogūną.
  • Reklama
  • Kalakutieną kepkite 10 minučių maišydami, kol mėsa taps balta. Į keptuvę įpilkite adžikos ir pasūdykite.
    3. Kalakutieną kepkite 10 minučių maišydami, kol mėsa taps balta. Į keptuvę įpilkite adžikos ir pasūdykite.
  • Pabarstykite paprika, sudėkite pomidorų pastą, susmulkintą česnaką, juostelėmis supjaustytą papriką ir užpilkite vandeniu. Troškinkite an...
    4. Pabarstykite paprika, sudėkite pomidorų pastą, susmulkintą česnaką, juostelėmis supjaustytą papriką ir užpilkite vandeniu. Troškinkite ant silpnos ugnies 20 minučių, uždengę.
  • Reklama
  • Į keptuvę įpilkite grietinės ir išmaišykite.
    5. Į keptuvę įpilkite grietinės ir išmaišykite.
  • Viską užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 5 minutes. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir patiekite.
    6. Viską užvirkite, sumažinkite ugnį ir troškinkite dar 5 minutes. Nuimkite keptuvę nuo ugnies ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai