Tortas iš sausainių

Tortas iš sausainių

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Tais atvejais, kai nėra noro ar galimybės kepti biskvitą, yra puikus pasirinkimas tortui iš sausainių be kepimo. Desertui tiesiog užvirkite grietinėlę ir surinkite tortą. Gaminkime! Kad tortas būtų nuostabus savo skoniu, pagaminkite jį iš vakaro. Reikia laiko gerai įsigerti. Jei norite sotesnio torto varianto, į kremą įdėkite 200 gramų sviesto. Tačiau lengvesnė versija taip pat turi puikų skonį.

Receptai pagal ingredientus:
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sausainiai
    350~400 gramų
  • Pienas
    250 mililitrų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Kvietiniai miltai
    1 šaukštas
  • Krakmolas
    1/2 šaukšto
  • Cukrus
    1 stiklinė
  • Kakavos milteliai
    pagal skonį
  • Kava
    100 mililitrų (šviežiai užplikyta)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite reikiamus ingredientus.
    1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
  • Išvirkite kremą. Puode sumaišykite kiaušinį ir cukrų.
    2. Išvirkite kremą. Puode sumaišykite kiaušinį ir cukrų.
  • Reklama
  • Suberiame miltus, krakmolą. Išmaišykite.
    3. Suberiame miltus, krakmolą. Išmaišykite.
  • Supilkite šiltą pieną. Maišykite, kol išnyks gumuliukai. Tada padėkite ant vidutinės ugnies. Virkite, nuolat maišydami. Kai tik kremas pr...
    4. Supilkite šiltą pieną. Maišykite, kol išnyks gumuliukai. Tada padėkite ant vidutinės ugnies. Virkite, nuolat maišydami. Kai tik kremas pradeda burbuliuoti, nukelkite nuo ugnies.
  • Reklama
  • Kremą uždenkite maistine plėvele ir palikite, kol visiškai atvės.
    5. Kremą uždenkite maistine plėvele ir palikite, kol visiškai atvės.
  • Kai kremas atvės, surinkite tortą. Ant lentos arba stačiakampio indo sudėkite 12 sausainių.
    6. Kai kremas atvės, surinkite tortą. Ant lentos arba stačiakampio indo sudėkite 12 sausainių.
  • Reklama
  • Kremą vizualiai padalinkite į tris sluoksnius. Tepkite vieną sausainių sluoksnį ant sausainių sluoksnio.
    7. Kremą vizualiai padalinkite į tris sluoksnius. Tepkite vieną sausainių sluoksnį ant sausainių sluoksnio.
  • Kitam sluoksniui kiekvieną sausainį gerai pamirkykite šaltoje kavoje ir padėkite ant kremo. Pakartokite sausainių sluoksnį (nepamirškite ...
    8. Kitam sluoksniui kiekvieną sausainį gerai pamirkykite šaltoje kavoje ir padėkite ant kremo. Pakartokite sausainių sluoksnį (nepamirškite jų suvilgyti kavoje).
  • Reklama
  • Torto viršų aptepkite kremu. Papuoškite sausainių trupiniais ir kakava. Dėti į šaldytuvą 6-8 valandoms, kad susigertų.
    9. Torto viršų aptepkite kremu. Papuoškite sausainių trupiniais ir kakava. Dėti į šaldytuvą 6-8 valandoms, kad susigertų.
  • Tortą supjaustykite porcijomis ir patiekite su mėgstamais gėrimais. Gero apetito!
    10. Tortą supjaustykite porcijomis ir patiekite su mėgstamais gėrimais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai