Tortas iš sausainių
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
8 val.
Apie receptą
Tais atvejais, kai nėra noro ar galimybės kepti biskvitą, yra puikus pasirinkimas tortui iš sausainių be kepimo. Desertui tiesiog užvirkite grietinėlę ir surinkite tortą. Gaminkime! Kad tortas būtų nuostabus savo skoniu, pagaminkite jį iš vakaro. Reikia laiko gerai įsigerti. Jei norite sotesnio torto varianto, į kremą įdėkite 200 gramų sviesto. Tačiau lengvesnė versija taip pat turi puikų skonį.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sausainiai350~400 gramų
-
Pienas250 mililitrų
-
Kiaušinis1 vnt
-
Kvietiniai miltai1 šaukštas
-
Krakmolas1/2 šaukšto
-
Cukrus1 stiklinė
-
Kakavos milteliaipagal skonį
-
Kava100 mililitrų (šviežiai užplikyta)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite reikiamus ingredientus.
-
2. Išvirkite kremą. Puode sumaišykite kiaušinį ir cukrų.
-
Reklama
-
3. Suberiame miltus, krakmolą. Išmaišykite.
-
4. Supilkite šiltą pieną. Maišykite, kol išnyks gumuliukai. Tada padėkite ant vidutinės ugnies. Virkite, nuolat maišydami. Kai tik kremas pradeda burbuliuoti, nukelkite nuo ugnies.
-
Reklama
-
5. Kremą uždenkite maistine plėvele ir palikite, kol visiškai atvės.
-
6. Kai kremas atvės, surinkite tortą. Ant lentos arba stačiakampio indo sudėkite 12 sausainių.
-
Reklama
-
7. Kremą vizualiai padalinkite į tris sluoksnius. Tepkite vieną sausainių sluoksnį ant sausainių sluoksnio.
-
8. Kitam sluoksniui kiekvieną sausainį gerai pamirkykite šaltoje kavoje ir padėkite ant kremo. Pakartokite sausainių sluoksnį (nepamirškite jų suvilgyti kavoje).
-
Reklama
-
9. Torto viršų aptepkite kremu. Papuoškite sausainių trupiniais ir kakava. Dėti į šaldytuvą 6-8 valandoms, kad susigertų.
-
10. Tortą supjaustykite porcijomis ir patiekite su mėgstamais gėrimais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama