Salotos iš kiaulienos ir svogūnų

Salotos iš kiaulienos ir svogūnų

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 10 min.

Apie receptą

Paruoškime patrauklias, paprastas ir skanias kaimiškas salotas iš kiaulienos ir svogūnų. Šios salotos gali būti dedamos ant bet kokio stalo, tiek šventinio, tiek kasdieninio. Salotas sudaro virta kiauliena, marinuoti svogūnai ir šviežios petražolės. Kaip matote, ingredientai yra paprasti ir prieinami. Derinys puikus, salotos labai skanios, kelių tekstūrų - traškūs svogūnai ir minkšta, minkšta mėsa. Salotas galite patiekti su virtomis bulvėmis arba bet kokiu pasirinktu garnyru.

Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    250 gramų (be riebalų)
  • Svogūnai
    150 gramų
  • Petražolės
    15 gramų
  • Actas
    30 mililitrų
  • Vanduo
    50 mililitrų
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti pipirai
    pagal skonį
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto pavirkite kiaulieną 40 minučių, tada palikite atvėsti sultinyje. Kad mėsa būtų kvapnesnė, virimo...
    1. Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto pavirkite kiaulieną 40 minučių, tada palikite atvėsti sultinyje. Kad mėsa būtų kvapnesnė, virimo metu į puodą įberkite druskos, pipirų, svogūnų, morkų, lauro lapų ir petražolių šaknų.
  • Nulupkite ir nuplaukite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais. Tada perkelkite svogūną į dubenį, įpilkite acto ir vandens, druskos ir pipir...
    2. Nulupkite ir nuplaukite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais. Tada perkelkite svogūną į dubenį, įpilkite acto ir vandens, druskos ir pipirų, cukraus. Išmaišykite ir pamarinuokite svogūnus 15 minučių. Tada nupilkite vandenį ir actą.
  • Reklama
  • Išvirusią mėsą supjaustykite vidutinio storio juostelėmis. Jei mėsa riebi, riebalus geriau pašalinti.
    3. Išvirusią mėsą supjaustykite vidutinio storio juostelėmis. Jei mėsa riebi, riebalus geriau pašalinti.
  • Į mėsą suberkite marinuotus svogūnus.
    4. Į mėsą suberkite marinuotus svogūnus.
  • Reklama
  • Šviežias petražoles smulkiai supjaustykite ir suberkite į salotas. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
    5. Šviežias petražoles smulkiai supjaustykite ir suberkite į salotas. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
  • Pagardinkite salotas aliejumi ir išmaišykite. Patiekite salotas prie stalo.
    6. Pagardinkite salotas aliejumi ir išmaišykite. Patiekite salotas prie stalo.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai