Salotos iš kiaulienos ir svogūnų
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 10 min.
Apie receptą
Paruoškime patrauklias, paprastas ir skanias kaimiškas salotas iš kiaulienos ir svogūnų. Šios salotos gali būti dedamos ant bet kokio stalo, tiek šventinio, tiek kasdieninio. Salotas sudaro virta kiauliena, marinuoti svogūnai ir šviežios petražolės. Kaip matote, ingredientai yra paprasti ir prieinami. Derinys puikus, salotos labai skanios, kelių tekstūrų - traškūs svogūnai ir minkšta, minkšta mėsa. Salotas galite patiekti su virtomis bulvėmis arba bet kokiu pasirinktu garnyru.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena250 gramų (be riebalų)
-
Svogūnai150 gramų
-
Petražolės15 gramų
-
Actas30 mililitrų
-
Vanduo50 mililitrų
-
Druskapagal skonį
-
Malti pipiraipagal skonį
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Iš anksto pavirkite kiaulieną 40 minučių, tada palikite atvėsti sultinyje. Kad mėsa būtų kvapnesnė, virimo metu į puodą įberkite druskos, pipirų, svogūnų, morkų, lauro lapų ir petražolių šaknų.
-
2. Nulupkite ir nuplaukite svogūną, supjaustykite pusžiedžiais. Tada perkelkite svogūną į dubenį, įpilkite acto ir vandens, druskos ir pipirų, cukraus. Išmaišykite ir pamarinuokite svogūnus 15 minučių. Tada nupilkite vandenį ir actą.
-
Reklama
-
3. Išvirusią mėsą supjaustykite vidutinio storio juostelėmis. Jei mėsa riebi, riebalus geriau pašalinti.
-
4. Į mėsą suberkite marinuotus svogūnus.
-
Reklama
-
5. Šviežias petražoles smulkiai supjaustykite ir suberkite į salotas. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį.
-
6. Pagardinkite salotas aliejumi ir išmaišykite. Patiekite salotas prie stalo.
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama