Tinginių Napoleonas iš sausainių
5 (3 įvertinimai)
5 Porcijos
2 val.
Apie receptą
„Tinginių Napoleonas“ yra lengviausias būdas pagaminti legendinį tortą be kepimo! Dabar kiekvienas pradedantysis virėjas gali paruošti savo mėgstamą desertą. Tai tikrai taps jūsų atradimu! Vietoj tešlos ruošimo naudoju sluoksniuotos tešlos sausainius, tai yra pagrindinė tinginių Napoleono gaminimo paslaptis. Tortas gaunasi labai skanus! Neskubėkite valgyti iš karto po gaminimo, leiskite šiek tiek pamirkti.
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuotos tešlos sausainiai800 gramų
-
Pienas1 litras
-
Kiaušiniai4 vnt
-
Sviestas150 gramų
-
Cukrus0.5 stiklinės
-
Miltai6 šaukštai
-
Vanilinis cukruspagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Norėdami paruošti kremą, į gilų puodą įmuškite kiaušinius, suberkite cukrų. Plakti iki putų.
-
2. Į kiaušinius suberkite miltus. Išmaišykite, kad neliktų gumuliukų.
-
Reklama
-
3. Padėkite puodą ant ugnies, įpilkite pieno. Nuolat maišydami virkite kremą, kol sutirštės.
-
4. Kai kremas šiek tiek atvės, sudėkite sviestą ir maišykite, kol jis ištirps.
-
Reklama
-
5. Tai viskas, galite pradėti rinkti tortą. Sausainius pamerkite į kremą ir padėkite ant lėkštės.
-
6. Gavau 5 sluoksnius. Ant viršaus užtepkite likusį kremą ir pabarstykite sausainių trupiniais. Tai viskas.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama