Šviežių kopūstų sriuba su kiauliena

Šviežių kopūstų sriuba su kiauliena

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Noriu pasidalinti savo mėgstamu receptu ir papasakoti, kaip virti šviežių kopūstų sriubą su kiauliena. Tai labai soti sodraus skonio sriuba. Mėsa ir kopūstai minkšti, sultinys skaidrus. Svarbiausia, kad sultinys būtų skaidrus, reikia laiku pašalinti putas. Nepatingėkite jų nugriebti dažniau, tada kopūstų sriuba bus tobulos spalvos ir skaidrumo. Šiai sriubai idealiai tinka petražolės ir krapai. Juos galima sudėti į puodą baigiant virti arba prieš pat patiekiant. Į sriubą įdėkite šviežios tirštos grietinės ir mėgaukitės sodriu skoniu.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena ant kaulo
    400 gramų
  • Kopūsto galva
    0.5 vnt
  • Bulvės
    3~4 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Lauro lapai
    3~4 vnt
  • Pipirų žirneliai
    4~5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite mėsą. Jei gabalas yra didelis, supjaustykite jį į mažesnius gabalėlius. Mėsą užpilkite 1,5 litro vandens ir padėkite ant ugnie...
    1. Nuplaukite mėsą. Jei gabalas yra didelis, supjaustykite jį į mažesnius gabalėlius. Mėsą užpilkite 1,5 litro vandens ir padėkite ant ugnies. Virkite sultinį, retkarčiais kiaurasamčiu nugriebdami paviršiuje susidariusias putas.
  • Kol verda sultinys, nulupkite bulves ir supjaustykite gana dideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite kopūstą. Svogūną nulupkite ir sm...
    2. Kol verda sultinys, nulupkite bulves ir supjaustykite gana dideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite kopūstą. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, o morkas nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Sultinys turi virti 40 minučių, tada galima dėti bulves. Ir po 10 minučių po bulvių galite pridėti kopūstų. Dabar į sriubą įberkite drusk...
    3. Sultinys turi virti 40 minučių, tada galima dėti bulves. Ir po 10 minučių po bulvių galite pridėti kopūstų. Dabar į sriubą įberkite druskos pagal skonį, taip pat lauro lapų ir pipirų.
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite ten svogūnus ir morkas. Šias daržoves pakepinkite iki šviesiai auksinės spalvos ir kartu ...
    4. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite ten svogūnus ir morkas. Šias daržoves pakepinkite iki šviesiai auksinės spalvos ir kartu su aliejumi supilkite į sriubą. Virkite dar 10 minučių, tada supjaustykite mėgstamus žalumynus, suberkite į puodą ir patiekite sriubą.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai