Šviežių kopūstų sriuba su kiauliena
5 (1 įvertinimai)
6 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Noriu pasidalinti savo mėgstamu receptu ir papasakoti, kaip virti šviežių kopūstų sriubą su kiauliena. Tai labai soti sodraus skonio sriuba. Mėsa ir kopūstai minkšti, sultinys skaidrus. Svarbiausia, kad sultinys būtų skaidrus, reikia laiku pašalinti putas. Nepatingėkite jų nugriebti dažniau, tada kopūstų sriuba bus tobulos spalvos ir skaidrumo. Šiai sriubai idealiai tinka petražolės ir krapai. Juos galima sudėti į puodą baigiant virti arba prieš pat patiekiant. Į sriubą įdėkite šviežios tirštos grietinės ir mėgaukitės sodriu skoniu.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena ant kaulo400 gramų
-
Kopūsto galva0.5 vnt
-
Bulvės3~4 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druskapagal skonį
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Svogūnai1 vnt
-
Lauro lapai3~4 vnt
-
Pipirų žirneliai4~5 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite mėsą. Jei gabalas yra didelis, supjaustykite jį į mažesnius gabalėlius. Mėsą užpilkite 1,5 litro vandens ir padėkite ant ugnies. Virkite sultinį, retkarčiais kiaurasamčiu nugriebdami paviršiuje susidariusias putas.
-
2. Kol verda sultinys, nulupkite bulves ir supjaustykite gana dideliais gabalėliais. Smulkiai supjaustykite kopūstą. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite, o morkas nuplaukite ir sutarkuokite stambia tarka.
-
Reklama
-
3. Sultinys turi virti 40 minučių, tada galima dėti bulves. Ir po 10 minučių po bulvių galite pridėti kopūstų. Dabar į sriubą įberkite druskos pagal skonį, taip pat lauro lapų ir pipirų.
-
4. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų. Sudėkite ten svogūnus ir morkas. Šias daržoves pakepinkite iki šviesiai auksinės spalvos ir kartu su aliejumi supilkite į sriubą. Virkite dar 10 minučių, tada supjaustykite mėgstamus žalumynus, suberkite į puodą ir patiekite sriubą.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama