Šviežiai rauginti agurkai
3.8 (5 įvertinimai)
5 Porcijos
8 val.
Apie receptą
Rauginti agurkai visada praverčia, net ir vasarą, kai laisvai galima įsigyti šviežių. Jie valgomi tokie arba dedami į salotas ir pirmuosius patiekalus. Aš jums papasakosiu, kaip greitai paruošti raugintus agurkus. Jei marinavimo procesas paprastai trunka nuo kelių dienų iki kelių savaičių, tai šiam sugaišite tik 6-8 valandas. Jau ryte turėsite skanių agurkų. Valgykite juos taip arba naudokite kituose patiekaluose. Rekomenduoju naudoti mažus tokios pat formos agurkus.
Paskirtis: Marinavimo receptai
Receptai pagal ingredientus:
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Agurkai6 vnt
-
Krapai1 saujelė
-
Česnakai5~6 skiltelės
-
Druska0.5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Agurkus nuplaukite, kiekvienam nupjaukite galiukus.
-
2. Česnaką nuplaukite ir stambiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Į maisto maišelį suberkite krapus, česnaką ir druską.
-
4. Sudėkite agurkus, viską gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Uždarykite maišelį ir dar kartą išmaišykite, kad įsitikintumėte, jog visi agurkai yra padengti žolelių ir česnakų mišiniu. Agurkus padėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms, geriausia palikti per naktį.
-
6. Paruoštus agurkus laikykite plastikiniame maišelyje arba indelyje. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 3.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama