Šviežiai rauginti agurkai

Šviežiai rauginti agurkai

3.8 (5 įvertinimai)

5 Porcijos
8 val.

Apie receptą

Rauginti agurkai visada praverčia, net ir vasarą, kai laisvai galima įsigyti šviežių. Jie valgomi tokie arba dedami į salotas ir pirmuosius patiekalus. Aš jums papasakosiu, kaip greitai paruošti raugintus agurkus. Jei marinavimo procesas paprastai trunka nuo kelių dienų iki kelių savaičių, tai šiam sugaišite tik 6-8 valandas. Jau ryte turėsite skanių agurkų. Valgykite juos taip arba naudokite kituose patiekaluose. Rekomenduoju naudoti mažus tokios pat formos agurkus.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Agurkai
    6 vnt
  • Krapai
    1 saujelė
  • Česnakai
    5~6 skiltelės
  • Druska
    0.5 šaukšto
Reklama
Gaminimo eiga
  • Agurkus nuplaukite, kiekvienam nupjaukite galiukus.
    1. Agurkus nuplaukite, kiekvienam nupjaukite galiukus.
  • Česnaką nuplaukite ir stambiai supjaustykite.
    2. Česnaką nuplaukite ir stambiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Į maisto maišelį suberkite krapus, česnaką ir druską.
    3. Į maisto maišelį suberkite krapus, česnaką ir druską.
  • Sudėkite agurkus, viską gerai išmaišykite.
    4. Sudėkite agurkus, viską gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Uždarykite maišelį ir dar kartą išmaišykite, kad įsitikintumėte, jog visi agurkai yra padengti žolelių ir česnakų mišiniu. Agurkus padėki...
    5. Uždarykite maišelį ir dar kartą išmaišykite, kad įsitikintumėte, jog visi agurkai yra padengti žolelių ir česnakų mišiniu. Agurkus padėkite į šaldytuvą 6-8 valandoms, geriausia palikti per naktį.
  • Paruoštus agurkus laikykite plastikiniame maišelyje arba indelyje. Gero apetito!
    6. Paruoštus agurkus laikykite plastikiniame maišelyje arba indelyje. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai