Sviestas su rukola
5 (2 įvertinimai)
5-7 Porcijos
2 val.
Apie receptą
Rukola įprastą sviestą padaro savitesnį, tinkantį gurmaniškoms vakarienėms ir pusryčiams. Šį sviestą galima patiekti su kepsniais, žuvimi, daržovėmis, makaronais arba tiesiog tepti ant duonos. Žalias sviestas su rukola – nepamainomas priedas prie keptos vištienos, žuvies, virtų bulvių ar tiesiog duonos. Uždėjus tokio sviesto ratą, patiekalas įgaus nepakartojamą skonį ir aromatą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rukola1 krūva
-
Krapai2~3 vnt (šakelės)
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Sviestas150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Naudokite aukštos kokybės sviestą, kurio riebumas ne mažesnis kaip 82,5 %.
-
2. Įdėkite sviestą į tinkamą dubenį, palikite porą valandų kambario temperatūroje, kad suminkštėtų arba 20 sekundžių pakaitinkite mikrobangų krosnelėje.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus, smulkiai supjaustykite. Smulkiai supjaustykite česnaką.
-
4. Į minkštą sviestą įdėkite žalumynų ir česnako.
-
Reklama
-
5. Druska ir pipirai pagal skonį. Jei sviestas sūrus, tuomet sūdyti negalima.
-
6. Kruopščiai sumaišykite sviestą su žolelėmis.
-
Reklama
-
7. Sviestą su žalumynais dėkite į plėvelę ir susukite į suktinukus, kraštelius suriškite kaip saldainio popierių. Dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms.
-
8. Išimkite rukolos sviestą iš šaldytuvo, nuimkite maistinę plėvelę ir naudokite kaip nurodyta. Sviestą laikykite šaldytuve 1-2 savaites, suvyniotą į pergamentinį popierių, arba užšaldykite šaldiklyje, kad galiojimo laikas būtų ilgesnis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama