Sviestas su rukola
5 (2 įvertinimai)
5-7
Porcijos
2 val.
Gaminamo laikas
Apie receptą
Rukola įprastą sviestą padaro savitesnį, tinkantį gurmaniškoms vakarienėms ir pusryčiams. Šį sviestą galima patiekti su kepsniais, žuvimi, daržovėmis, makaronais arba tiesiog tepti ant duonos. Žalias sviestas su rukola – nepamainomas priedas prie keptos vištienos, žuvies, virtų bulvių ar tiesiog duonos. Uždėjus tokio sviesto ratą, patiekalas įgaus nepakartojamą skonį ir aromatą.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Rukola1 krūva
-
Krapai2~3 vnt (šakelės)
-
Česnakai2~3 skiltelės
-
Sviestas150 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Naudokite aukštos kokybės sviestą, kurio riebumas ne mažesnis kaip 82,5 %.
-
2. Įdėkite sviestą į tinkamą dubenį, palikite porą valandų kambario temperatūroje, kad suminkštėtų arba 20 sekundžių pakaitinkite mikrobangų krosnelėje.
-
Reklama
-
3. Nuplaukite ir nusausinkite žalumynus, smulkiai supjaustykite. Smulkiai supjaustykite česnaką.
-
4. Į minkštą sviestą įdėkite žalumynų ir česnako.
-
Reklama
-
5. Druska ir pipirai pagal skonį. Jei sviestas sūrus, tuomet sūdyti negalima.
-
6. Kruopščiai sumaišykite sviestą su žolelėmis.
-
Reklama
-
7. Sviestą su žalumynais dėkite į plėvelę ir susukite į suktinukus, kraštelius suriškite kaip saldainio popierių. Dėti į šaldytuvą 1-2 valandoms.
-
8. Išimkite rukolos sviestą iš šaldytuvo, nuimkite maistinę plėvelę ir naudokite kaip nurodyta. Sviestą laikykite šaldytuve 1-2 savaites, suvyniotą į pergamentinį popierių, arba užšaldykite šaldiklyje, kad galiojimo laikas būtų ilgesnis. Skanaus!Daugiau panašių receptų rasite paspaudę ČIA!Šaltinis: povar.ru
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama