Švelni kiauliena kreminiame sūrio padaže

Švelni kiauliena kreminiame sūrio padaže

5 (2 įvertinimai)

3 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Liesa kiauliena kartais gali būti šiek tiek sausa. Tikiu, kad skanus padažas, pagamintas iš kreminio kreminio sūrio, padės ją padaryti minkštą. Kalbant apie garnyrą, mano nuomone, jis turėtų būti lengvas! Kiauliena yra puikus sprendimas pietums. Liesa mėsa turi daug visaverčių baltymų ir yra labai skani. Švelnus padažas suminkštins mėsą. Garnyras iš daržovių ir obuolių suteiks patiekalui įdomų skonį ir padarys pateikimą neįprastą.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Vaisiai / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    750 gramų
  • Porai
    1/2 vnt (balta dalis)
  • Kreminis sūris
    1 vnt (indelis)
  • Obuoliai
    2~3 vnt (rūgštūs)
  • Morkos
    1 vnt
  • Cukinijos
    1/2 vnt (geriausia jauna)
  • Čiobreliai
    pagal skonį
  • Mairūnas
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Aliejus
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite daržoves, nusausinkite ir supjaustykite. Cukinijos ir morkos – kubeliais, o porai – žiedais.
    1. Nuplaukite daržoves, nusausinkite ir supjaustykite. Cukinijos ir morkos – kubeliais, o porai – žiedais.
  • Supjaustykite kiaulieną storomis porcijomis ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
    2. Supjaustykite kiaulieną storomis porcijomis ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
  • Reklama
  • Mėsą prispauskite prie keptuvės kraštų, o viduryje sudėkite porus. Maišydami lengvai pakepinkite.
    3. Mėsą prispauskite prie keptuvės kraštų, o viduryje sudėkite porus. Maišydami lengvai pakepinkite.
  • Į keptuvę supilkite stiklinę verdančio vandens ir sudėkite kreminį sūrį. Lėtai sumaišykite verdančiame vandenyje iki vientisos masės. Sum...
    4. Į keptuvę supilkite stiklinę verdančio vandens ir sudėkite kreminį sūrį. Lėtai sumaišykite verdančiame vandenyje iki vientisos masės. Sumažinkite ugnį ir troškinkite kiaulieną 20 minučių, retkarčiais apversdami gabalėlius.
  • Reklama
  • Mėsą pabarstykite čiobreliais, mairūnais ir pipirais, pagal skonį pasūdykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir dar 5 minutes pakaitinkite ant...
    5. Mėsą pabarstykite čiobreliais, mairūnais ir pipirais, pagal skonį pasūdykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir dar 5 minutes pakaitinkite ant silpnos ugnies. Apverskite gabalėlius ir palikite ant viryklės iki patiekimo.
  • Kitoje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir suberkite nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius. Turite juos išdėstyti išilgai kept...
    6. Kitoje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir suberkite nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius. Turite juos išdėstyti išilgai keptuvės kraštų. Į vidurį įdėkite morkų lazdeles. Viską apibarstyti šaukštu cukraus ir kepti iki auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Išimkite obuolius ir sudėkite į keptuvę cukinijas. Maišydami juos lengvai apkepkite. Druskos ir pipirų daržoves pagal skonį.
    7. Išimkite obuolius ir sudėkite į keptuvę cukinijas. Maišydami juos lengvai apkepkite. Druskos ir pipirų daržoves pagal skonį.
  • Patiekite patiekalą karštą. Be to, ryžius galite patiekti kaip garnyrą.
    8. Patiekite patiekalą karštą. Be to, ryžius galite patiekti kaip garnyrą.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai