Švelni kiauliena kreminiame sūrio padaže
5 (2 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Liesa kiauliena kartais gali būti šiek tiek sausa. Tikiu, kad skanus padažas, pagamintas iš kreminio kreminio sūrio, padės ją padaryti minkštą. Kalbant apie garnyrą, mano nuomone, jis turėtų būti lengvas! Kiauliena yra puikus sprendimas pietums. Liesa mėsa turi daug visaverčių baltymų ir yra labai skani. Švelnus padažas suminkštins mėsą. Garnyras iš daržovių ir obuolių suteiks patiekalui įdomų skonį ir padarys pateikimą neįprastą.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# Vaisiai /
# Daržovės /
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena750 gramų
-
Porai1/2 vnt (balta dalis)
-
Kreminis sūris1 vnt (indelis)
-
Obuoliai2~3 vnt (rūgštūs)
-
Morkos1 vnt
-
Cukinijos1/2 vnt (geriausia jauna)
-
Čiobreliaipagal skonį
-
Mairūnaspagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Aliejus2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Nuplaukite daržoves, nusausinkite ir supjaustykite. Cukinijos ir morkos – kubeliais, o porai – žiedais.
-
2. Supjaustykite kiaulieną storomis porcijomis ir kepkite iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos.
-
Reklama
-
3. Mėsą prispauskite prie keptuvės kraštų, o viduryje sudėkite porus. Maišydami lengvai pakepinkite.
-
4. Į keptuvę supilkite stiklinę verdančio vandens ir sudėkite kreminį sūrį. Lėtai sumaišykite verdančiame vandenyje iki vientisos masės. Sumažinkite ugnį ir troškinkite kiaulieną 20 minučių, retkarčiais apversdami gabalėlius.
-
Reklama
-
5. Mėsą pabarstykite čiobreliais, mairūnais ir pipirais, pagal skonį pasūdykite. Uždenkite keptuvę dangčiu ir dar 5 minutes pakaitinkite ant silpnos ugnies. Apverskite gabalėlius ir palikite ant viryklės iki patiekimo.
-
6. Kitoje keptuvėje įkaitinkite likusį aliejų ir suberkite nuluptus ir ketvirčiais supjaustytus obuolius. Turite juos išdėstyti išilgai keptuvės kraštų. Į vidurį įdėkite morkų lazdeles. Viską apibarstyti šaukštu cukraus ir kepti iki auksinės spalvos.
-
Reklama
-
7. Išimkite obuolius ir sudėkite į keptuvę cukinijas. Maišydami juos lengvai apkepkite. Druskos ir pipirų daržoves pagal skonį.
-
8. Patiekite patiekalą karštą. Be to, ryžius galite patiekti kaip garnyrą.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama