Sveiki konservuoti obuoliai

Sveiki konservuoti obuoliai

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Paprastas receptas, kaip konservuoti obuolius žiemai, yra naudingas bet kuriai šeimininkei. Obuoliai pagal šį receptą yra labai saldūs ir puikiai tinka desertui. Šį skanų obuolių desertą pagaminti nesunku. Mums tereikia cukraus, poros kilogramų obuolių ir mėtų šakelių. Vykdykite toliau pateiktas instrukcijas ir mėgaukitės neįtikėtinu konservuotų obuolių skoniu.

Receptai pagal ingredientus: # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Džiovintos mėtos
    2 šakelės
  • Obuoliai
    2 kilogramai
  • Cukrus
    270 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite 2 kilogramus prinokusių obuolių.
    1. Paruoškite 2 kilogramus prinokusių obuolių.
  • Gerai nuplaukite juos po šaltu vandeniu.
    2. Gerai nuplaukite juos po šaltu vandeniu.
  • Reklama
  • Obuolius dedame į trijų litrų stiklainius, apie 2/3.
    3. Obuolius dedame į trijų litrų stiklainius, apie 2/3.
  • Įdėkite kelias mėtų šakeles. Vietoj to, jei norite, galite pridėti gvazdikėlių, vanilės ar cinamono lazdelės.
    4. Įdėkite kelias mėtų šakeles. Vietoj to, jei norite, galite pridėti gvazdikėlių, vanilės ar cinamono lazdelės.
  • Reklama
  • Užvirinkite vandenį ir užpilkite stiklainius verdančiu vandeniu. Palikite infuzuoti 20 minučių.
    5. Užvirinkite vandenį ir užpilkite stiklainius verdančiu vandeniu. Palikite infuzuoti 20 minučių.
  • Po to supilkite vandenį iš stiklainių į puodą.
    6. Po to supilkite vandenį iš stiklainių į puodą.
  • Reklama
  • Suberkite cukrų ir užvirinkite sirupą.
    7. Suberkite cukrų ir užvirinkite sirupą.
  • Ir vėl supilkite sirupą į stiklainius.
    8. Ir vėl supilkite sirupą į stiklainius.
  • Reklama
  • Užsukite stiklainius, suvyniokite, apverskite ir padėkite vėsioje tamsioje vietoje.
    9. Užsukite stiklainius, suvyniokite, apverskite ir padėkite vėsioje tamsioje vietoje.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai