Švediški mėsos kukuliai

Švediški mėsos kukuliai

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Mėsos kukuliai Švedijoje yra ne tik nacionalinis patiekalas, o populiarus delikatesas. Kiekviena švedų šeimininkė turi savo mėsos kukulių receptą. Pirmiausia mėsos kukuliai kepami, tada troškinami padaže – dažniausiai kreminiame – ir patiekiami su bulvių koše ir bruknėmis. Jei ir jūs ypač mėgstate keptus ir skrudintus kotletus kvapniame padaže, tuomet tikrai turėtumėte išbandyti šį švediškų kotletų receptą!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena ir jautiena
    500 gramų
  • Džiūvėsėliai
    2/3 stiklinės
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    5~6 šaukštai
  • Aliejus
    0.5 stiklinės
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Užpilkite džiūvėsėlius su pienu.
    1. Užpilkite džiūvėsėlius su pienu.
  • Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
    2. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Pakepinkite aliejuje, kol suminkštės.
    3. Pakepinkite aliejuje, kol suminkštės.
  • Sudėkite svogūną į dubenį su malta mėsa. Sudėkite ten išspaustus džiūvėsėlius  (pieną palikite), kiaušinį, druską ir pipirus. Išminkykite...
    4. Sudėkite svogūną į dubenį su malta mėsa. Sudėkite ten išspaustus džiūvėsėlius (pieną palikite), kiaušinį, druską ir pipirus. Išminkykite faršą. Jei faršas per tirštas, įpilkite šiek tiek pieno.
  • Reklama
  • Iš maltos mėsos suformuokite mažus kotletus.
    5. Iš maltos mėsos suformuokite mažus kotletus.
  • Ir kepkite iki rožinės spalvos, dideliame kiekyje aliejaus.
    6. Ir kepkite iki rožinės spalvos, dideliame kiekyje aliejaus.
  • Reklama
  • Tuo galima užbaigti gaminimo procesą - kotletus galima patiekti keptus.
    7. Tuo galima užbaigti gaminimo procesą - kotletus galima patiekti keptus.
  • Bet dar skaniau juos troškinti kreminiame ar pomidorų padaže. Gero apetito!
    8. Bet dar skaniau juos troškinti kreminiame ar pomidorų padaže. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai