Švediški mėsos kukuliai
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Mėsos kukuliai Švedijoje yra ne tik nacionalinis patiekalas, o populiarus delikatesas. Kiekviena švedų šeimininkė turi savo mėsos kukulių receptą. Pirmiausia mėsos kukuliai kepami, tada troškinami padaže – dažniausiai kreminiame – ir patiekiami su bulvių koše ir bruknėmis. Jei ir jūs ypač mėgstate keptus ir skrudintus kotletus kvapniame padaže, tuomet tikrai turėtumėte išbandyti šį švediškų kotletų receptą!
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena ir jautiena500 gramų
-
Džiūvėsėliai2/3 stiklinės
-
Svogūnai1 vnt
-
Pienas1 stiklinė
-
Kiaušinis1 vnt
-
Miltai5~6 šaukštai
-
Aliejus0.5 stiklinės
-
Druskapagal skonį
-
Malti juodieji pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Užpilkite džiūvėsėlius su pienu.
-
2. Svogūną nulupkite ir smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Pakepinkite aliejuje, kol suminkštės.
-
4. Sudėkite svogūną į dubenį su malta mėsa. Sudėkite ten išspaustus džiūvėsėlius (pieną palikite), kiaušinį, druską ir pipirus. Išminkykite faršą. Jei faršas per tirštas, įpilkite šiek tiek pieno.
-
Reklama
-
5. Iš maltos mėsos suformuokite mažus kotletus.
-
6. Ir kepkite iki rožinės spalvos, dideliame kiekyje aliejaus.
-
Reklama
-
7. Tuo galima užbaigti gaminimo procesą - kotletus galima patiekti keptus.
-
8. Bet dar skaniau juos troškinti kreminiame ar pomidorų padaže. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama