Sūrio pyragas su dribsniais ir obuoliais

Sūrio pyragas su dribsniais ir obuoliais

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Rekomenduoju išbandyti – nenusivilsite. Šis sūrio pyragas yra visiškai naujas sūrio pyragų variantas. Ir jei, kaip nurodyta šiame recepte, prieš patiekdami dar aptepsite skysta karamele, ne visi supras, kad šis mielas pyragas iš tikrųjų yra sūrio pyragas. Tokio pyrago nemačiau nei vienoje kavinėje, nei konditerijoje. Tad jei pavargote nuo standartinių sūrio pyragų, pabandykite pasigaminti šį – tikriausiai patiks.

Receptai pagal ingredientus: # Pieno produktai / # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kepimo miltai
    280 gramų
  • Rudasis cukrus
    200 gramų
  • Sviestas
    345 gramai
  • Kreminis sūris
    500 gramų
  • Granuliuotas cukrus
    100 gramų
  • Vanilė
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Obuoliai
    2 vnt
  • Cinamonas
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Avižiniai dribsniai
    60 gramų
  • Skysta karamelė
    180 mililitrų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Pirmiausia sumaišykite 100 g rudojo cukraus ir 140 g miltų. Čia įpilkite 230 g sviesto ir šakute viską išminkykite iki trupinių konsisten...
    1. Pirmiausia sumaišykite 100 g rudojo cukraus ir 140 g miltų. Čia įpilkite 230 g sviesto ir šakute viską išminkykite iki trupinių konsistencijos.
  • Gautą mišinį tolygiai paskirstykite ant kepimo skardos, išteptos sviestu. Tešla turi būti suspausta kuo sandariau. Pašaukite į orkaitę ir...
    2. Gautą mišinį tolygiai paskirstykite ant kepimo skardos, išteptos sviestu. Tešla turi būti suspausta kuo sandariau. Pašaukite į orkaitę ir kepkite 15 minučių 170 laipsnių temperatūroje.
  • Reklama
  • Tuo tarpu dideliame inde išplakite sūrį ir cukrų. Palaipsniui į masę įmuškite kiaušinius, toliau plakdami. Galiausiai įpilkite vanilės ir...
    3. Tuo tarpu dideliame inde išplakite sūrį ir cukrų. Palaipsniui į masę įmuškite kiaušinius, toliau plakdami. Galiausiai įpilkite vanilės ir išmaišykite.
  • Švelniai apkepusią tešlą užpilkite sūrio įdaru.
    4. Švelniai apkepusią tešlą užpilkite sūrio įdaru.
  • Reklama
  • Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su cinamonu ir granuliuotu cukrumi.
    5. Obuolius nulupkite, supjaustykite mažais gabalėliais ir sumaišykite su cinamonu ir granuliuotu cukrumi.
  • Ant sūrio įdaro dėkite obuolius.
    6. Ant sūrio įdaro dėkite obuolius.
  • Reklama
  • Tada mažame dubenyje sumaišykite likusius miltus, dribsnius ir dar 100 g rudojo cukraus. Sudėkite likusį sviestą ir viską sutrinkite į tr...
    7. Tada mažame dubenyje sumaišykite likusius miltus, dribsnius ir dar 100 g rudojo cukraus. Sudėkite likusį sviestą ir viską sutrinkite į trupinius.
  • Uždenkite sūrio pyragą šio trupinio sluoksniu.
    8. Uždenkite sūrio pyragą šio trupinio sluoksniu.
  • Reklama
  • Kepkite 30 minučių 170 laipsnių temperatūroje. Likus 5 minutėms iki paruošimo, galite šiek tiek sumažinti temperatūrą iki 140-150 laipsni...
    9. Kepkite 30 minučių 170 laipsnių temperatūroje. Likus 5 minutėms iki paruošimo, galite šiek tiek sumažinti temperatūrą iki 140-150 laipsnių. Patiekite užpiltą skysta karamele.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai