Suomiška mišrainė Rosoli
5 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Tai neįtikėtinai paprasta, skani ir greitai paruošiama mišrainė, tinkanti ir šventiniam stalui, ir kasdienai. Rekomenduoju pasidomėti ir paskaityti, kaip namuose pasigaminti suomišką mišrainę „Rosols“. Ši suomiška mišrainė „Rosols“ yra nepaprastai skani ir labai panaši į mūsų silkę pataluose, tik ruošiama ne sluoksniais. Mūsų mėgstamos daržovės ir silkė supjaustomos kubeliais ir aptepamos majonezu. Man labai patinka ši mišrainės versija dėl lengvo paruošimo.
Paskirtis: Salotų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# Vaisiai /
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Burokėliai1 vnt
-
Bulvės3 vnt
-
Kiaušiniai3 vnt
-
Morka1 vnt
-
Svogūnas1 vnt (raudonas)
-
Agurkai100 gramų (marinuoti arba rauginti)
-
Silkė250 gramų (sūdyta)
-
Majonezas100 gramų
-
Obuolys1 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Išvirkite burokėlius, bulves, kiaušinius ir morkas, kol suminkštės. Viskas verdama atskirai, nes skiriasi gaminimo laikas. Išvirtas daržoves ir kiaušinius atvėsinkite ir nulupkite.
-
Reklama
-
3. Smulkiai supjaustykite svogūną ir užpilkite šaltu vandeniu.
-
4. Kiaušinius supjaustykite mažais kubeliais.
-
Reklama
-
5. Morkas supjaustykite mažais kubeliais ir sudėkite į nedidelį indą.
-
6. Bulves supjaustykite kubeliais ir sudėkite prie morkų.
-
Reklama
-
7. Taip pat burokėlius supjaustykite kubeliais.
-
8. Agurką susmulkinkite ir kartu su burokėliais suberkite į likusias daržoves.
-
Reklama
-
9. Į pjaustytas daržoves suberkite kubeliais pjaustytą silkę.
-
10. Pridėkite supjaustytą obuolį.
-
Reklama
-
11. Pagardinkite mišrainę majonezu ir gerai išmaišykite visus ingredientus.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama