Suomiška lašišos sriuba
5 (4 įvertinimai)
5-6 Porcijos
1 val.
Apie receptą
Atėjo laikas tradicinei suomių virtuvei. Jei norite prisijungti, būtinai perskaitykite, kaip virti suomišką lašišos sriubą. Subtilus, sotus ir kvapnus patiekalas su kreminėmis natomis. Užtikrinu, kad tokios sriubos dar nebandėte. Šis argumentas toks reikšmingas, kad nelieka nieko kito, kaip imti ir paruošti patiekalą. Sriuba pagaminama labai greitai ir lengvai. Galite virti ant vandens arba žuvies sultinio (priklausomai nuo to, kas yra po ranka). Į paruošta sriubą dedami žalumynai ir šiek tiek citrinos sulčių. Sėkmės!
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lašišos filė350 gramų
-
Porai1 vnt
-
Lauro lapas1 vnt
-
Alyvuogių aliejus3 šaukštai
-
Krakmolas1 šaukštas
-
Grietinėlė3/4 puodelio
-
Sviestas1 valgomasis šaukštas
-
Vanduo3 stiklinės
-
Žalumynaipagal skonį
-
Druska ir pipiraipagal skonį
-
Bulvės300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Porą nuplaukite ir susmulkinkite. Lašišos filė supjaustoma porcijomis.
-
2. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų. Ant jo pakepinkite porą iki auksinės spalvos.
-
Reklama
-
3. Supilkite vandenį, pridėkite lauro lapą. Užviriname.
-
4. Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves. Verdame, kol bus paruošta.
-
Reklama
-
5. Po 5 minučių pridėkite lašišą.
-
6. Įpilkite grietinėlės, gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
7. Sumaišykite krakmolą su vandeniu. Sudėkite į sriubą, maišykite, kol sutirštės.
-
8. Pabaigoje įdėkite gabalėlį sviesto. Nukelkite sriubą nuo viryklės, leiskite pasitroškinti po dangčiu 15 minučių.
-
Reklama
-
9. Paruoštą sriubą papuošiame žolelėmis. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama