Suomiška lašišos sriuba

Suomiška lašišos sriuba

5 (4 įvertinimai)

5-6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Atėjo laikas tradicinei suomių virtuvei. Jei norite prisijungti, būtinai perskaitykite, kaip virti suomišką lašišos sriubą. Subtilus, sotus ir kvapnus patiekalas su kreminėmis natomis. Užtikrinu, kad tokios sriubos dar nebandėte. Šis argumentas toks reikšmingas, kad nelieka nieko kito, kaip imti ir paruošti patiekalą. Sriuba pagaminama labai greitai ir lengvai. Galite virti ant vandens arba žuvies sultinio (priklausomai nuo to, kas yra po ranka). Į paruošta sriubą dedami žalumynai ir šiek tiek citrinos sulčių. Sėkmės!

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lašišos filė
    350 gramų
  • Porai
    1 vnt
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    3 šaukštai
  • Krakmolas
    1 šaukštas
  • Grietinėlė
    3/4 puodelio
  • Sviestas
    1 valgomasis šaukštas
  • Vanduo
    3 stiklinės
  • Žalumynai
    pagal skonį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
  • Bulvės
    300 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Porą nuplaukite ir susmulkinkite. Lašišos filė supjaustoma porcijomis.
    1. Porą nuplaukite ir susmulkinkite. Lašišos filė supjaustoma porcijomis.
  • Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų. Ant jo pakepinkite porą iki auksinės spalvos.
    2. Puode įkaitinkite alyvuogių aliejų. Ant jo pakepinkite porą iki auksinės spalvos.
  • Reklama
  • Supilkite vandenį, pridėkite lauro lapą. Užviriname.
    3. Supilkite vandenį, pridėkite lauro lapą. Užviriname.
  • Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves. Verdame, kol bus paruošta.
    4. Sudėkite kubeliais pjaustytas bulves. Verdame, kol bus paruošta.
  • Reklama
  • Po 5 minučių pridėkite lašišą.
    5. Po 5 minučių pridėkite lašišą.
  • Įpilkite grietinėlės, gerai išmaišykite.
    6. Įpilkite grietinėlės, gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Sumaišykite krakmolą su vandeniu. Sudėkite į sriubą, maišykite, kol sutirštės.
    7. Sumaišykite krakmolą su vandeniu. Sudėkite į sriubą, maišykite, kol sutirštės.
  • Pabaigoje įdėkite gabalėlį sviesto. Nukelkite sriubą nuo viryklės, leiskite pasitroškinti po dangčiu 15 minučių.
    8. Pabaigoje įdėkite gabalėlį sviesto. Nukelkite sriubą nuo viryklės, leiskite pasitroškinti po dangčiu 15 minučių.
  • Reklama
  • Paruoštą sriubą papuošiame žolelėmis. Skanaus!
    9. Paruoštą sriubą papuošiame žolelėmis. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai