Sumuštinis Povandeninis laivas

Sumuštinis Povandeninis laivas

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
15 min.

Apie receptą

Jei norite sužinoti, kaip atrodo skaniausias pasaulyje sumuštinis, paprastas Submarine sumuštinio receptas yra jūsų paslaugoms. Fantastiškai skanus ir paprastas sumuštinis, kuriam sunku atsispirti. Mėgstu sumuštinius, bet banalaus duonos gabalėlio su dešros ir sūrio gabalėliu nelaikau sumuštiniu. Man sumuštinis yra toks pat visavertis patiekalas, kaip ir bet kuris kitas, todėl ir sumuštinių ruošimą vertinu atitinkamai. Paprastame sumuštinio „Povandeninis laivas“ recepte yra keletas keblių paslapčių, kurias žinant, galite pagaminti tikrą šedevrą, kuriam niekas negali atsispirti. Sėkmės gaminant maistą!

Receptai pagal ingredientus: #
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Minkšta balta duona
    1 vnt
  • Vištienos Pastorma
    200 gramų
  • Saliamis
    200 gramų
  • Kumpis
    100 gramų
  • Sūris
    8 griežinėliai
  • Saldžiosios raudonosios paprikos
    1 vnt
  • Saldžiosios žaliosios paprikos
    1 vnt
  • Aisbergo salotos
    50 gramų
  • Česnakai
    3 skiltelės
  • Raudonėlis
    1 arbatinis šaukštelis
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nedideliame indelyje sumaišykite raudonėlį, druską, pipirus ir išspaustą česnaką. Į tą patį stiklainį supilkite vyno actą.
    1. Nedideliame indelyje sumaišykite raudonėlį, druską, pipirus ir išspaustą česnaką. Į tą patį stiklainį supilkite vyno actą.
  • Taip pat įpilame alyvuogių aliejaus.
    2. Taip pat įpilame alyvuogių aliejaus.
  • Reklama
  • Uždenkite stiklainį dangteliu, gerai suplakite, kad ingredientų skoniai visiškai susimaišytų.
    3. Uždenkite stiklainį dangteliu, gerai suplakite, kad ingredientų skoniai visiškai susimaišytų.
  • Papriką išvalome ir supjaustykite ploniausiais pusžiedžiais.
    4. Papriką išvalome ir supjaustykite ploniausiais pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Smulkiai supjaustykite salotas. Pirmiausia reikia išpjauti kietąsias salotų dalis, mums reikia tik minkštos salotos.
    5. Smulkiai supjaustykite salotas. Pirmiausia reikia išpjauti kietąsias salotų dalis, mums reikia tik minkštos salotos.
  • Paimkite minkštos baltos duonos kepalą, perpjaukite į 4 dalis.
    6. Paimkite minkštos baltos duonos kepalą, perpjaukite į 4 dalis.
  • Reklama
  • Kiekvieną duonos ketvirtį supjaustome, arbatiniu šaukšteliu išimame minkštimą.
    7. Kiekvieną duonos ketvirtį supjaustome, arbatiniu šaukšteliu išimame minkštimą.
  • Sutepkite duonos vidų mūsų alyvuogių užpilu.
    8. Sutepkite duonos vidų mūsų alyvuogių užpilu.
  • Reklama
  • Ant duonos tepame įdarą - plonais griežinėliais pjaustytą sūrį, kumpį, saliamį, vištienos pastormą, papriką, salotas.
    9. Ant duonos tepame įdarą - plonais griežinėliais pjaustytą sūrį, kumpį, saliamį, vištienos pastormą, papriką, salotas.
  • Skanaus.
    10. Skanaus.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai