Sumuštiniai su malta mėsa orkaitėje
4.5 (7 įvertinimai)
8 Porcijos
20 min.
Apie receptą
Sumuštiniai su malta mėsa orkaitėje yra geras užkandis šventiniam stalui ar paprastiems rytiniams pusryčiams. Sumuštiniai yra labai sotūs ir skanūs, su traškia plutele ir puikaus skonio! Pateikiame paprastą sumuštinių su malta mėsa receptą. Pirmiausia paruoškite įdarą sumuštiniams, jį sudaro malta mėsa, sumaišyta su svogūnais ir kiaušiniais. Įdaras tepamas ant ruginės duonos riekelių, tada sumuštiniai kepami orkaitėje. Patiekiamas apibarstytas tarkuotu sūriu. Sėkmės!
Paskirtis: Receptai pusryčiams
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Ruginė duona1 vnt
-
Kečupas3 šaukštai
-
Malta mėsa200 gramų
-
Sūris200 gramų
-
Svogūnai2 vnt
-
Kiaušinis1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Supjaustykite svogūną. Sudėkite į trintuvą ir įmuškite kiaušinį.
-
2. Sutrinkite iki vientisos masės.
-
Reklama
-
3. Gautas mišinys sumaišomas su malta mėsa, druska ir pipirais. Sumaišome.
-
4. Duonos riekeles aptepkite kečupu.
-
Reklama
-
5. Ant viršaus paskleiskite maltą mėsą ir dėkite sumuštinius ant kepimo skardos. Kepkite orkaitėje, kol iškeps, 220 laipsnių temperatūroje.
-
6. Karštus sumuštinius pabarstykite tarkuotu sūriu. Kai sūris ištirps, viskas!
-
Reklama
-
7. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.5/5 (7 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama