Sumuštiniai su malta mėsa orkaitėje

Sumuštiniai su malta mėsa orkaitėje

4.5 (7 įvertinimai)

8 Porcijos
20 min.

Apie receptą

Sumuštiniai su malta mėsa orkaitėje yra geras užkandis šventiniam stalui ar paprastiems rytiniams pusryčiams. Sumuštiniai yra labai sotūs ir skanūs, su traškia plutele ir puikaus skonio! Pateikiame paprastą sumuštinių su malta mėsa receptą. Pirmiausia paruoškite įdarą sumuštiniams, jį sudaro malta mėsa, sumaišyta su svogūnais ir kiaušiniais. Įdaras tepamas ant ruginės duonos riekelių, tada sumuštiniai kepami orkaitėje. Patiekiamas apibarstytas tarkuotu sūriu. Sėkmės!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Ruginė duona
    1 vnt
  • Kečupas
    3 šaukštai
  • Malta mėsa
    200 gramų
  • Sūris
    200 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Supjaustykite svogūną. Sudėkite į trintuvą ir įmuškite kiaušinį.
    1. Supjaustykite svogūną. Sudėkite į trintuvą ir įmuškite kiaušinį.
  • Sutrinkite iki vientisos masės.
    2. Sutrinkite iki vientisos masės.
  • Reklama
  • Gautas mišinys sumaišomas su malta mėsa, druska ir pipirais. Sumaišome.
    3. Gautas mišinys sumaišomas su malta mėsa, druska ir pipirais. Sumaišome.
  • Duonos riekeles aptepkite kečupu.
    4. Duonos riekeles aptepkite kečupu.
  • Reklama
  • Ant viršaus paskleiskite maltą mėsą ir dėkite sumuštinius ant kepimo skardos. Kepkite orkaitėje, kol iškeps, 220 laipsnių temperatūroje.
    5. Ant viršaus paskleiskite maltą mėsą ir dėkite sumuštinius ant kepimo skardos. Kepkite orkaitėje, kol iškeps, 220 laipsnių temperatūroje.
  • Karštus sumuštinius pabarstykite tarkuotu sūriu. Kai sūris ištirps, viskas!
    6. Karštus sumuštinius pabarstykite tarkuotu sūriu. Kai sūris ištirps, viskas!
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.5/5 (7 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai