Sultingi kotletai

Sultingi kotletai

4.4 (11 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Kotletų gaminimo receptą sužinojau iš draugo prieš tūkstantį metų ir nuo tada periodiškai jo griebiausi. Manau, tai įvertins ir traškios plutos bei sultingos maltos mėsos mėgėjai. Mama visada ruošdavo kotletus be džiūvėsėlių - tiesiog kepdavo keptuvėje ir atrodė, kad visada skanu... Tai kam reikalingas šis pagarsėjęs kepimas su džiūvėsėliais? Pirma, jie „uždaro“ maltą mėsą, neleisdami jai prarasti drėgmės - kotletai gaunasi sultingesni. Antra, būtent dėl ​​to, kad viduje lieka riebalai ir drėgmė, jie mažiau dega. Trečia, ant jų paviršiaus susidaro labai patraukli traški plutelė. Taigi, vis tiek verta išmokti kepti kotletus. Kai pagaminsite juos pagal šį receptą, tikrai nenusivilsite!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    200 gramų
  • Jautiena
    300 gramų
  • Svogūnai
    1~2 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Kvietinė duona
    2 riekelės
  • Pienas
    3/4 stiklinės
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Šviežios žolelės
    pagal skonį (neprivaloma)
  • Džiūvėsėliai
    3/4 stiklinės
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite, pašalinkite venas ir plėveles, supjaustykite gabalėliais.
    1. Mėsą nuplaukite, pašalinkite venas ir plėveles, supjaustykite gabalėliais.
  • Sutrinkite trintuvu arba 2 kartus perkiškite per mėsmalę.
    2. Sutrinkite trintuvu arba 2 kartus perkiškite per mėsmalę.
  • Reklama
  • Sudėkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
    3. Sudėkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
  • Ir taip pat duona, gerai išmirkyta piene.
    4. Ir taip pat duona, gerai išmirkyta piene.
  • Reklama
  • Įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
    5. Įberkite druskos, pipirų ir gerai išmaišykite.
  • Suformuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
    6. Suformuokite kotletus ir apvoliokite džiūvėsėliuose.
  • Reklama
  • Ir kepkite mėgstamu būdu – pavyzdžiui, kepdami aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite kotletus karštus, bet kitą ...
    7. Ir kepkite mėgstamu būdu – pavyzdžiui, kepdami aliejuje iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Patiekite kotletus karštus, bet kitą dieną šalti irgi labai skanūs. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.4/5 (11 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai