Sultingas kotletas keptas vokelyje

Sultingas kotletas keptas vokelyje

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
55 min.

Apie receptą

Paruoškime sultingus vištienos kotletus kepimo popieriaus vokelyje, jis bus sultingas ir neriebus. Visa šeima tikrai įvertins tokius skanius pietus ar vakarienę! Paruošimui tinka kepimo popierius arba specialus atsekamasis popierius. Kad aliejus neištekėtų, kotletus gerai apvoliokite miltuose ir džiūvėsėliuose, kad neliktų skylučių. Po kepimo nedelsdami nuimkite popierių, nes priešingu atveju sūrio apkepas prilips ir bus sunkiai pašalinamas.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Vištiena
    300 gramų (vištos krūtinėlė)
  • Sviestas
    40 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Kietasis sūris
    20 gramų
  • Džiūvėsėliai
    4 šaukštai
  • Krapai
    10 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Miltai
    2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite sviestą, kad jis taptų minkštas.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite sviestą, kad jis taptų minkštas.
  • Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai į dvi dalis ir šiek tiek išmuškite. Druska ir pipirai kiekvieną dalį.
    2. Vištienos krūtinėlę perpjaukite išilgai į dvi dalis ir šiek tiek išmuškite. Druska ir pipirai kiekvieną dalį.
  • Reklama
  • Minkštą sviestą sumaišykite su kapotomis žolelėmis ir padarykite dvi dešreles. Kiekvieną uždėkite ant vištienos gabalėlių.
    3. Minkštą sviestą sumaišykite su kapotomis žolelėmis ir padarykite dvi dešreles. Kiekvieną uždėkite ant vištienos gabalėlių.
  • Sviestą sandariai įvyniokite į vištienos krūtinėlę, kad neliktų skylučių.
    4. Sviestą sandariai įvyniokite į vištienos krūtinėlę, kad neliktų skylučių.
  • Reklama
  • Kotletus gerai apvoliokite miltuose.
    5. Kotletus gerai apvoliokite miltuose.
  • Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir išmaišykite šakute iki vientisos masės. Panardinkite į jį kotletus, apvoliokite, kol jie ...
    6. Į dubenį įmuškite kiaušinį, įberkite druskos ir išmaišykite šakute iki vientisos masės. Panardinkite į jį kotletus, apvoliokite, kol jie visiškai pasidengs kiaušiniu.
  • Reklama
  • Džiūvėsėlius sumaišykite su tarkuotu sūriu ir mišinyje apvoliokite kotletus, atsargiai prispausdami ant vištienos.
    7. Džiūvėsėlius sumaišykite su tarkuotu sūriu ir mišinyje apvoliokite kotletus, atsargiai prispausdami ant vištienos.
  • Iš kepimo popieriaus iškirpkite stačiakampį ir sulankstykite į voką. Kad popierius neatsidarytų, pritvirtinkite jį segikliu.
    8. Iš kepimo popieriaus iškirpkite stačiakampį ir sulankstykite į voką. Kad popierius neatsidarytų, pritvirtinkite jį segikliu.
  • Reklama
  • Keptuvę patepkite trupučiu augalinio aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite vokelius su kotletais. Kepkite juos iš abiejų pusių ant vidutinės ...
    9. Keptuvę patepkite trupučiu augalinio aliejaus, įkaitinkite ir sudėkite vokelius su kotletais. Kepkite juos iš abiejų pusių ant vidutinės ugnies iki auksinės rudos spalvos. Maždaug 4-5 minutes kiekvienoje pusėje. Išimkite kotletus iš keptuvės, išimkite kotletus iš vokų ir nedelsdami patiekite.
  • Gero apetito!
    10. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai