Sūdytos kiaulienos vyniotinis
5 (1 įvertinimai)
10 Porcijos
19 val.
Apie receptą
Šaltojo užkandžio receptas, kaip pasigaminti sūdytą kiaulienos vyniotinį. Tokį patiekalą ruošiate ilgai, bet rezultatas to vertas. Tokio vyniotinio paruošimas trunka apie 24 valandas. Kad būtų švelnus ir be papildomų venų, riebalus reikia kruopščiai nuplauti ir nugramdyti. Įvairiam skoniui galite pridėti smulkintų žolelių ir įvairių prieskonių. Šis vyniotinis turi būti patiekiamas šaltas.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Šoninė1 vnt (didelis gabalas)
-
Malti pipirai25 gramai
-
Paprika25 gramai
-
Česnakai1 vnt
-
Druskapagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Patiekalui paruošti naudokite didelį gabalėlį šoninės, kad galėtumėte suvynioti. Kruopščiai nuplaukite riebalus, nuvalykite odą. Sumaišome visus prieskonius, gausiai sutepame jais sluoksnį, gausiai pasūdome. Česnaką nuvalome, riebaluose padarome įpjovas, į kurias sukišame česnakus.
-
2. Lašinius susukame vyniotiniu, tvirtai surišame stipriu siūlu.
-
Reklama
-
3. Lašinius įdedame į maišą, labai laisvai surišame, kad būtų vietos. Dedame į kitą maišelį, kurį surišame ir dedame į puodą su vandeniu. Viską dedame ant ugnies, verdame apie tris valandas.
-
4. Išimame pakuotę, leidžiame vyniotiniui atvėsti, išimame iš maišelių ir atvėsiname kambario temperatūroje, tada dedame į šaldytuvą.
-
Reklama
-
5. Paruoštą vyniotinį supjaustykite gabalėliais ir patiekite.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama