Sūdytos kiaulienos vyniotinis

Sūdytos kiaulienos vyniotinis

5 (1 įvertinimai)

10 Porcijos
19 val.

Apie receptą

Šaltojo užkandžio receptas, kaip pasigaminti sūdytą kiaulienos vyniotinį. Tokį patiekalą ruošiate ilgai, bet rezultatas to vertas. Tokio vyniotinio paruošimas trunka apie 24 valandas. Kad būtų švelnus ir be papildomų venų, riebalus reikia kruopščiai nuplauti ir nugramdyti. Įvairiam skoniui galite pridėti smulkintų žolelių ir įvairių prieskonių. Šis vyniotinis turi būti patiekiamas šaltas.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Šoninė
    1 vnt (didelis gabalas)
  • Malti pipirai
    25 gramai
  • Paprika
    25 gramai
  • Česnakai
    1 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Patiekalui paruošti naudokite didelį gabalėlį šoninės, kad galėtumėte suvynioti. Kruopščiai nuplaukite riebalus, nuvalykite odą. Sumaišom...
    1. Patiekalui paruošti naudokite didelį gabalėlį šoninės, kad galėtumėte suvynioti. Kruopščiai nuplaukite riebalus, nuvalykite odą. Sumaišome visus prieskonius, gausiai sutepame jais sluoksnį, gausiai pasūdome. Česnaką nuvalome, riebaluose padarome įpjovas, į kurias sukišame česnakus.
  • Lašinius susukame vyniotiniu, tvirtai surišame stipriu siūlu.
    2. Lašinius susukame vyniotiniu, tvirtai surišame stipriu siūlu.
  • Reklama
  • Lašinius įdedame į maišą, labai laisvai surišame, kad būtų vietos. Dedame į kitą maišelį, kurį surišame ir dedame į puodą su vandeniu. Vi...
    3. Lašinius įdedame į maišą, labai laisvai surišame, kad būtų vietos. Dedame į kitą maišelį, kurį surišame ir dedame į puodą su vandeniu. Viską dedame ant ugnies, verdame apie tris valandas.
  • Išimame pakuotę, leidžiame vyniotiniui atvėsti, išimame iš maišelių ir atvėsiname kambario temperatūroje, tada dedame į šaldytuvą.
    4. Išimame pakuotę, leidžiame vyniotiniui atvėsti, išimame iš maišelių ir atvėsiname kambario temperatūroje, tada dedame į šaldytuvą.
  • Reklama
  • Paruoštą vyniotinį supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
    5. Paruoštą vyniotinį supjaustykite gabalėliais ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai