Stintos pomidorų padaže

Stintos pomidorų padaže

3.6 (3 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Ne kartą įsitikinu, kad stinta yra labai įvairiapusė žuvis. Ji visada yra labai skani, be to, ją labai lengva ir paprasta paruošti. Dalinuosi stintos receptu pomidorų padaže. Pomidorų padaže labai lengva gaminti stintas, ir tai matyti iš nuoseklios recepto instrukcijos. Net jei po ranka neturite jokių prieskonių, skonis nenukentės, žuvis tiesiog per gera. Gaminkite su malonumu!

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Stintos
    700 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Pomidorų pasta
    70 gramų
  • Augalinis aliejus
    100 gramų
  • Miltai
    100 gramų
  • Lauro lapas
    1 vnt
  • Kvapieji pipirai
    5~6 vnt
  • Gvazdikas
    5~6 vnt
  • Česnakai
    1 skiltelė
  • Muskato riešutas
    1 žiupsnelis
  • Cinamonas
    0.5 arbatinio šaukštelio
  • Druska
    1 šaukštelis
  • Cukrus
    1 šaukštelis
  • Actas
    1 šaukštelis
  • Verdantis vanduo
    500~700 mililitrų
  • Malti juodieji pipirai
    1 žiupsnelis
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus.
    1. Paruoškite ingredientus.
  • Stinta turi būti išdarinėta ir be galvos, žuvį nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
    2. Stinta turi būti išdarinėta ir be galvos, žuvį nuplaukite ir nusausinkite popieriniu rankšluosčiu.
  • Reklama
  • Žuvį apvoliokite miltuose, įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
    3. Žuvį apvoliokite miltuose, įberkite druskos ir juodųjų pipirų.
  • Kepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje.
    4. Kepkite iš abiejų pusių gerai įkaitintoje keptuvėje.
  • Reklama
  • Sudėkite žuvį į puodą.
    5. Sudėkite žuvį į puodą.
  • Morkas sutarkuokite stambia tarka.
    6. Morkas sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    7. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Keptuvėje, kurioje kepėte žuvį, pakepinkite svogūną ir morką, supilkite pomidorų pastą ir vėl kepkite, su pasta, 3-5 minutes.
    8. Keptuvėje, kurioje kepėte žuvį, pakepinkite svogūną ir morką, supilkite pomidorų pastą ir vėl kepkite, su pasta, 3-5 minutes.
  • Reklama
  • Daržoves užpilkite verdančiu vandeniu, suberkite visus prieskonius (muskato riešutą, cinamoną, kvapiuosius pipirus, gvazdikėlius, lauro l...
    9. Daržoves užpilkite verdančiu vandeniu, suberkite visus prieskonius (muskato riešutą, cinamoną, kvapiuosius pipirus, gvazdikėlius, lauro lapą), pasūdykite, įberkite šiek tiek granuliuoto cukraus ir acto ir pavirkite 3 minutes.
  • Pabaigoje suberkite susmulkintą česnaką.
    10. Pabaigoje suberkite susmulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Pomidorų padažu užpilkite žuvį, uždėkite ant mažiausios ugnies ir viską kartu troškinkite 7-10 min.
    11. Pomidorų padažu užpilkite žuvį, uždėkite ant mažiausios ugnies ir viską kartu troškinkite 7-10 min.
  • Prieš patiekdami leiskite stintoms pasistovėti 30-40 minučių, patiekite su daržovėmis ir žolelėmis. Šiame pomidorų padaže stinta tinka be...
    12. Prieš patiekdami leiskite stintoms pasistovėti 30-40 minučių, patiekite su daržovėmis ir žolelėmis. Šiame pomidorų padaže stinta tinka bet kokia forma: karšta ar šalta. Rekomenduoju pasigaminti!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3.6/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai