Sriuba su konservuota žuvimi

Sriuba su konservuota žuvimi

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
40 min.

Apie receptą

Šios sriubos receptas labai padės, kai reikia paruošti vakarienę, o laiko katastrofiškai trūksta. Ji paruošiama labai greitai, o sriuba gaunasi labai skani! Žuvies konservus rinkitės pagal savo skonį, pas mane - konservuotas tunas. Taip pat morkos su svogūnu, jei norite, galite ir neapkepinti - bus sveikiau. Prieskonius rinkitės savo mėgstamus.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Žuvis / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Žuvies konservai
    300 gramų
  • Bulvės
    4 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Morka
    1 vvnt
  • Augalinis aliejus
    3 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Lauro lapai
    2 vnt
  • Vanduo
    1,5 litro
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Daržoves nuskuskite ir nuplaukite. Žuvies konservus atidarykite, bet skysčio nenupilkite.
    1. Paruoškite ingredientus. Daržoves nuskuskite ir nuplaukite. Žuvies konservus atidarykite, bet skysčio nenupilkite.
  • Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais.
    2. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais.
  • Reklama
  • Svogūną smulkiai sukapokite.
    3. Svogūną smulkiai sukapokite.
  • Morką sutarkuokite stambia tarka.
    4. Morką sutarkuokite stambia tarka.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite morką bei svogūną.
    5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite morką bei svogūną.
  • Kepkite ant vidutinės ugnies, maišydami mentele, 4-5 minutes.
    6. Kepkite ant vidutinės ugnies, maišydami mentele, 4-5 minutes.
  • Reklama
  • Puode užvirinkite vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 10 minučių.
    7. Puode užvirinkite vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 10 minučių.
  • Kol verda bulvės, žuvies konservus sudėkite į dubenį kartu su skysčiu ir šakute sutrinkite.
    8. Kol verda bulvės, žuvies konservus sudėkite į dubenį kartu su skysčiu ir šakute sutrinkite.
  • Reklama
  • [img=9]Į puodą su bulvėmis sudėkite svogūnus ir morkas iš keptuvės, taip pat įberkite druskos, pipirų ir įdėkite lauro lapą.[/img]
  • Po 5 minučių sudėkite žuvies konservus.
    10. Po 5 minučių sudėkite žuvies konservus.
  • Reklama
  • Palikite sriubą virti iki visiško bulvių minkštumo (tai gali būti iš karto arba dar 5-6 minutės) - paragaukite, ar jau paruošta.
    11. Palikite sriubą virti iki visiško bulvių minkštumo (tai gali būti iš karto arba dar 5-6 minutės) - paragaukite, ar jau paruošta.
  • Paruoštą sriubą supilkite į lėkštes ir įberkite smulkintos mėgstamos šviežios žolelės.
    12. Paruoštą sriubą supilkite į lėkštes ir įberkite smulkintos mėgstamos šviežios žolelės.
  • Skanaus!
    13. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Babos receptai
Autorius: Babos receptai

„Babos receptai“ – tai ne vieno žmogaus, o ištisos kartų išminties kolekcija. Čia rasite autentiškus, laiko patikrintus patiekalus, kuriuos mūsų močiutės ir prosenelės gamino dešimtmečiais. Šie receptai yra kruopščiai renkami ir išsaugomi, siekiant perduoti lietuvių kulinarinį paveldą. Kiekvienas patiekalas pasižymi paprastumu, natūraliais ingredientais ir garantuotu skoniu, kuris primena vaikystę. Tai klasika, kuri niekada nepaves ir kuria galima pasitikėti. Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai