Sriuba su konservuota žuvimi
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
40 min.
Apie receptą
Šios sriubos receptas labai padės, kai reikia paruošti vakarienę, o laiko katastrofiškai trūksta. Ji paruošiama labai greitai, o sriuba gaunasi labai skani! Žuvies konservus rinkitės pagal savo skonį, pas mane - konservuotas tunas. Taip pat morkos su svogūnu, jei norite, galite ir neapkepinti - bus sveikiau. Prieskonius rinkitės savo mėgstamus.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Žuvis /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Žuvies konservai300 gramų
-
Bulvės4 vnt
-
Svogūnas1 vnt
-
Morka1 vvnt
-
Augalinis aliejus3 šaukštai
-
Druska1 arbatinis šaukštelis
-
Malti juodieji pipirai1/2 arbatinio šaukštelio
-
Lauro lapai2 vnt
-
Vanduo1,5 litro
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Daržoves nuskuskite ir nuplaukite. Žuvies konservus atidarykite, bet skysčio nenupilkite. -
2. Bulves supjaustykite nedideliais kubeliais. -
Reklama
-
3. Svogūną smulkiai sukapokite. -
4. Morką sutarkuokite stambia tarka. -
Reklama
-
5. Keptuvėje įkaitinkite augalinį aliejų ir sudėkite morką bei svogūną. -
6. Kepkite ant vidutinės ugnies, maišydami mentele, 4-5 minutes. -
Reklama
-
7. Puode užvirinkite vandenį ir sudėkite bulves. Virkite 10 minučių. -
8. Kol verda bulvės, žuvies konservus sudėkite į dubenį kartu su skysčiu ir šakute sutrinkite. -
Reklama
-
[img=9]Į puodą su bulvėmis sudėkite svogūnus ir morkas iš keptuvės, taip pat įberkite druskos, pipirų ir įdėkite lauro lapą.[/img]
-
10. Po 5 minučių sudėkite žuvies konservus. -
Reklama
-
11. Palikite sriubą virti iki visiško bulvių minkštumo (tai gali būti iš karto arba dar 5-6 minutės) - paragaukite, ar jau paruošta. -
12. Paruoštą sriubą supilkite į lėkštes ir įberkite smulkintos mėgstamos šviežios žolelės.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama




















