Sriuba Charcho su džiovintomis slyvomis

Sriuba Charcho su džiovintomis slyvomis

5 (3 įvertinimai)

9 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Iš šio recepto sužinosite, kaip paruošti Charcho sriubą su džiovintomis slyvomis. Pirmą kartą bandžiau ją restorane. Nepamirštama patirtis! Šis neįprastas patiekalas yra labai skanus pietų pasirinkimas. Ši sriuba ruošiama su mėsa. Paprastai gaminimui naudoju šviežią jautieną. Tai suteikia reikiamą aromatą ir sodrų skonį. Sausa adžika tinka kaip prieskonis. Tačiau nepamirškite, kad eksperimentuoti galite daugybę kartų.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Pomidorų pasta
    200 gramų
  • Mėsa
    500 gramų (jautiena arba kiauliena)
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Ryžiai
    0.3 stiklinės
  • Slyvos
    100 gramų
  • Česnakai
    10 skiltelių
  • Adžika
    1 šaukštas
  • Chmeli
    suneli
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nuplaukite jautieną, pašalinkite riebalų perteklių (jei yra). Mėsą supjaustome smulkiai, maždaug 1 x 2 centimetrais (gabalų ilgis ir plot...
    1. Nuplaukite jautieną, pašalinkite riebalų perteklių (jei yra). Mėsą supjaustome smulkiai, maždaug 1 x 2 centimetrais (gabalų ilgis ir plotis). Sudėkite į puodą ir užpilkite vandeniu (2,5 - 3 litrai).
  • Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Apkepkite daržovę su pomidorų pasta. Kepimo laikas – 5 minutės.
    2. Svogūną nulupkite ir supjaustykite mažais gabalėliais. Apkepkite daržovę su pomidorų pasta. Kepimo laikas – 5 minutės.
  • Reklama
  • Slyvas kuo ilgiau ir kruopščiai nuplaukite šiltame vandenyje. Deja, kad nebūtų akmenų ir smėlio, kurių dažnai randama. Supjaustykite mažo...
    3. Slyvas kuo ilgiau ir kruopščiai nuplaukite šiltame vandenyje. Deja, kad nebūtų akmenų ir smėlio, kurių dažnai randama. Supjaustykite mažomis juostelėmis.
  • Praėjus valandai po to, kai pradėsite virti mėsą puode, sudėkite svogūną ir pomidorą, slyvas ir nuplautus ryžius. Likus 15 minučių iki pa...
    4. Praėjus valandai po to, kai pradėsite virti mėsą puode, sudėkite svogūną ir pomidorą, slyvas ir nuplautus ryžius. Likus 15 minučių iki paruošimo, įberkite druskos, įberkite prieskonių ir suberkite susmulkintą česnaką.
  • Reklama
  • Patiekite karštą. Norėdami gauti didesnį efektą ir malonų skonį, galite papuošti sriubą šviežiomis žolelėmis.
    5. Patiekite karštą. Norėdami gauti didesnį efektą ir malonų skonį, galite papuošti sriubą šviežiomis žolelėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (3 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai