Spurgos su kreminiu įdaru

Spurgos su kreminiu įdaru

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Siūlau išbandyti puikias spurgas. Saldžių kepinių mėgėjai tikrai įvertins šį receptą! Šiame recepte išsamiai aprašoma, kaip pasigaminti spurgas su kreminiu įdaru. Šios švelnios ir saldžios spurgos puikiai tiks prie arbatos arba kaip sotus užkandis. Vaikai ypač mėgsta šias spurgas.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / #
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    500 gramų
  • Kiaušinis
    1 vnt
  • Mielės
    25 gramų
  • Cukrus
    1.5 šaukšto
  • Augalinis aliejus
    1.5 šaukšto
  • Pienas
    1 stiklinė
  • Druska
    pagal skonį
  • Pienas
    1 stiklinė (kremui)
  • Kiaušinis
    1 vnt (kremui)
  • Miltai
    1.5 šaukšto (kremui)
  • Cukrus
    1.5 stiklinės (kremui)
  • Vanilės esencija
    0.5 arbatinio šaukštelio
Reklama
Gaminimo eiga
  • Norėdami pagaminti tešlą, į gilų indą suberkite miltus, persijotus per sietelį su mielėmis. Supilkite stiklinę pieno, išmaišykite šluotel...
    1. Norėdami pagaminti tešlą, į gilų indą suberkite miltus, persijotus per sietelį su mielėmis. Supilkite stiklinę pieno, išmaišykite šluotele, kad neliktų gumuliukų. Išplakite kiaušinį, supilkite aliejų, cukrų ir druską. Minkykite vientisą ir elastingą tešlą. Uždenkite maistine plėvele ir palikite valandai šiltoje vietoje.
  • Dabar eilė kremui. 3/4 pieno sumaišykite su cukrumi. Įkaitinkite mišinį puode. Tuo tarpu likusį pieną, kiaušinį ir miltus sumaišykite iki...
    2. Dabar eilė kremui. 3/4 pieno sumaišykite su cukrumi. Įkaitinkite mišinį puode. Tuo tarpu likusį pieną, kiaušinį ir miltus sumaišykite iki vientisos masės. Į šį mišinį plona srovele supilkite karštą pieną. Toliau maišykite, kad nesusidarytų gumuliukų. Tada gautą mišinį troškinkite ant silpnos ugnies dešimt minučių, kol sutirštės. Įpilkite vanilės esencijos ir palikite gatavą kremą atvėsti.
  • Reklama
  • Kai tešla pakils, išimkite ją ir suformuokite spurgas. Iškočiokite storą blyną ir į vidurį dėkite šaukštą kremo. Tešlą suspaudžiame iš vi...
    3. Kai tešla pakils, išimkite ją ir suformuokite spurgas. Iškočiokite storą blyną ir į vidurį dėkite šaukštą kremo. Tešlą suspaudžiame iš visų pusių.
  • Puode įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Įmeskite ten spurgas po vieną. Kepkite jas penkias minutes, apversdami. Paruoštas spurgas sudėkite a...
    4. Puode įkaitinkite saulėgrąžų aliejų. Įmeskite ten spurgas po vieną. Kepkite jas penkias minutes, apversdami. Paruoštas spurgas sudėkite ant popierinio rankšluosčio. Taip atsikratysite riebalų pertekliaus.
  • Reklama
  • Dėkite spurgas į lėkštę, pabarstykite jas cukraus pudra.
    5. Dėkite spurgas į lėkštę, pabarstykite jas cukraus pudra.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai