Spagečiai su Gorgonzola
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
30 min.
Apie receptą
Makaronai ir sūris – tai lengviausias ir greičiausias pietų ar vakarienės pasirinkimas visai šeimai. Šiandien siūlau juos virti su sūriu, kuris turi aštrų skonį. Atkreipkite dėmesį į idėją! Gorgonzola sūris yra labai stipraus skonio mėlynasis sūris, todėl nedėkite jo per daug į padažą. Mocarelos taip pat dedama į padažą, kad jis būtų tirštas ir tamprus. Vietoj mocarelos galima naudoti bet kokį geros kokybės lydytą sūrį. Prieš patiekiant paruoštą patiekalą galima šiek tiek papuošti žolelėmis ir malta paprika.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Spagečiai250 gramų
-
Grietinėlė100 mililitrų (20% riebumo)
-
Gorgonzola40 gramų
-
Mocarela40 gramų
-
Druskapagal skonį
-
Žalumynaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Į aukštą puodą supilkite vandenį, pasūdykite ir užvirinkite ant vidutinės ugnies. Dabar nesulaužydami nuleiskite spagečius vienu galu į vandenį. Spagečiai visiškai nugrimzta į vandenį, kai tik galiukai suminkštės. Virkite 7-9 minutes ir sudėkite į sietelį, leiskite vandeniui visiškai nutekėti, neplaukite.
-
Reklama
-
3. Į keptuvę supilkite grietinėlę ir pakaitinkite, bet neužvirinkite. Sutrupinkite gorgonzolą į grietinėlę.
-
4. Suberkite susmulkintą mocarelą ir maišydami kaitinkite ant silpnos ugnies iki vientisos masės. Spagečius suberkite į padažą, išmaišykite, pašildykite ant silpnos ugnies 2-3 minutes ir patiekite.
-
Reklama
-
5. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama