Šokoladinis kefyro pyragas

Šokoladinis kefyro pyragas

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Skanus ir lengvai paruošiamas pyragas – kaip tik tai, ko reikia didelei kompanijai. Kefyro pyragas visada užėmė ypatingą vietą tarp desertų ir saldžių kepinių receptų. Jį paruošti nėra labai sunku, o ir surasti jam reikalingus ingredientus – ne problema. Pyragas yra pakankamai didelis, tad jį valgyti gali ir namiškiai, ir svečiai. Norint pagaminti kefyro pyragą, man reikia tik vienos pakuotės kefyro – tai apie 0,5 litro. Viskas priklauso nuo to, kokio storio pyrago norite ir kokios tešlos norite. Patariu siekti tankesnės konsistencijos, kad vėliau pyragą būtų lengviau pjaustyti.

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukrus
    3 stiklinės
  • Kakava
    100 gramų
  • Kefyras
    500 mililitrų
  • Soda
    2 arbatiniai šaukšteliai
  • Miltai
    3 stiklinės
  • Sviestas
    100 gramų
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Kondensuoto pieno skardinė
    1.5 vnt
  • Sviestas
    1.5 vnt (kremui)
  • Tamsus šokoladas
    140 gramų
  • Grietinėlė
    140 gramų (20% riebumo)
Reklama
Gaminimo eiga
  • Gaminame tešlą. Dubenyje sumaišykite kakavą ir cukrų. Kitame dubenyje sumaišykite kefyrą ir sodą.
    1. Gaminame tešlą. Dubenyje sumaišykite kakavą ir cukrų. Kitame dubenyje sumaišykite kefyrą ir sodą.
  • Į cukrų įpilkite kefyro. Išplakite kiaušinius ir taip pat supilkite juos. Palaipsniui suberkite miltus ir minkykite. Taip pat ištirpinkit...
    2. Į cukrų įpilkite kefyro. Išplakite kiaušinius ir taip pat supilkite juos. Palaipsniui suberkite miltus ir minkykite. Taip pat ištirpinkite sviestą ir supilkite į tešlą.
  • Reklama
  • Padarome du pyragus ir siunčiame kepti (tada supjaustysime - gausite 4). Kol pyragėliai kepa, pasigaminkite kremą: kondensuotą pieną ir s...
    3. Padarome du pyragus ir siunčiame kepti (tada supjaustysime - gausite 4). Kol pyragėliai kepa, pasigaminkite kremą: kondensuotą pieną ir sviestą išplakite iki vientisos masės. Iškepus pyragams leiskite atvėsti.
  • Supjaustykite pyragus, kad apatinė dalis būtų storiausia. Pyragėlius sutepkite kremu ir surinkite. Atidėkite į šalį ir palikite mirkti. T...
    4. Supjaustykite pyragus, kad apatinė dalis būtų storiausia. Pyragėlius sutepkite kremu ir surinkite. Atidėkite į šalį ir palikite mirkti. Tuo tarpu pasigaminkite ganašą – šokoladinį kremą pyrago viršui. Norėdami tai padaryti, užvirinkite grietinėlę, supilkite šokoladą ir viską išmaišykite iki vientisos masės. Pyrago viršų patepkite ganašu.
  • Reklama
  • Paruoštą pyragą kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Gatavą šokoladinį kefyro pyragą patiekite su arbata ar kava. Gero apetito!
    5. Paruoštą pyragą kelioms valandoms padėkite į šaldytuvą. Gatavą šokoladinį kefyro pyragą patiekite su arbata ar kava. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
Šiandien populiariausi receptai
  • Reklama
Rekomenduojami receptai