Maltos mėsos apkepas su cukinijomis ir česnaku

Maltos mėsos apkepas su cukinijomis ir česnaku

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val. 5 min.

Apie receptą

Cukinijos ir mėsa tiesiog sutvertos viena kitai. Šiandien siūlau paruošti skanų maltos mėsos apkepą su cukinijomis, kurios suteiks sultingumo ir švelnumo. Sūris suteiks kreminės natos, o česnakas suteiks pikantiškumo. Maltos cukinijos ir česnakai bus puikus pasirinkimas tiems, kurie negali pamaitinti savo šeimos šia sveika daržove. Būtinai išspauskite cukiniją, nes kitaip bus daug skysčio, kuris išsilies iš formos. Lydytą sūrį galima pakeisti bet kokiu gerai tirpstančiu sūriu. Jei norite, pridėkite mėgstamų prieskonių ir bet kokių žolelių.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Cukinijos
    300 gramų
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Kiaušiniai
    3 vnt
  • Malta mėsa
    400 gramų (maišyta)
  • Lydytas sūris
    150 gramų
  • Žalumynai
    10 gramų
  • Druska
    pagal skonį
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas (bekvapis ir beskonis)
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Juodieji pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite cukinijas, nulupkite svogūnus ir česnakus.
    1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Nuplaukite ir nusausinkite cukinijas, nulupkite svogūnus ir česnakus.
  • Cukinijas nulupkite ir sutarkuokite vidutine arba stambia tarka. Cukinijas lengvai pasūdykite ir palikite 5 minutes pastovėti. Po to išsp...
    2. Cukinijas nulupkite ir sutarkuokite vidutine arba stambia tarka. Cukinijas lengvai pasūdykite ir palikite 5 minutes pastovėti. Po to išspauskite cukinijas ir sudėkite į dubenį.
  • Reklama
  • Į dubenį su cukinijomis suberkite faršą, įmuškite vieną kiaušinį. Svogūną ir česnaką sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į dubenį. Dr...
    3. Į dubenį su cukinijomis suberkite faršą, įmuškite vieną kiaušinį. Svogūną ir česnaką sutarkuokite stambia tarka ir suberkite į dubenį. Druskos, pipirų ir viską gerai išmaišome.
  • Lydytą sūrį sutarkuokite į kitą dubenį, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir įmuškite du kiaušinius. Viską gerai išmaišyti.
    4. Lydytą sūrį sutarkuokite į kitą dubenį, suberkite smulkiai pjaustytas žoleles ir įmuškite du kiaušinius. Viską gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite maltos mėsos mišinį, išlyginkite. Ant viršaus užpilkite sūrio mišinį ir tolygiai ...
    5. Kepimo indą ištepkite augaliniu aliejumi ir išdėliokite maltos mėsos mišinį, išlyginkite. Ant viršaus užpilkite sūrio mišinį ir tolygiai paskirstykite per visą mėsos paviršių.
  • Formą su faršu dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-45 minutes, kol iškeps ir taps auksinės spalvos. Išimkite...
    6. Formą su faršu dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 35-45 minutes, kol iškeps ir taps auksinės spalvos. Išimkite patiekalą iš orkaitės, leiskite pastovėti 10 minučių, supjaustykite ir patiekite.
  • Reklama
  • Gero apetito!
    7. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai