Šokoladinis bananų pyragas
4.2 (5 įvertinimai)
7 Porcijos
50 min.
Apie receptą
Fantastiškai skanus, drėgnas ir kvapnus pyragas. Šiame pyrage yra mažiau cukraus nei įprastai, o bananas suteikia papildomo saldumo. Labai, labai skanu tiek šiltas, tiek šaltas. Tai labai labai skanu! Ir suvalgomas beveik akimirksniu, net nesulaukiau kol pyragas atvės ir desertą išbandžiau užtikrintai šiltą. Atkreipkite dėmesį į receptą!
Paskirtis: Pyragų ir tortų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Miltai /
# VaisiaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sviestas150 gramų
-
Kvietiniai miltai150 gramų
-
Bananai2 vnt (labai subrendęs)
-
Cukrus120 gramų
-
Kepimo milteliai1 arbatinis šaukštelis
-
Vanilinis cukrus1 arbatinis šaukštelis
-
Kakava40 gramų (tamsi)
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Druska1 žiupsnelis
-
Juodasis šokoladas50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus. Naudokite prinokusius bananus ir sureguliuokite cukrų pagal savo skonį. Jei mėgstate savo kepinius saldesnius, dėkite daugiau cukraus.
-
2. Bananus nulupkite, o minkštimą sutrinkite tyrės trintuvu ar kitu jums patogiu būdu.
-
Reklama
-
3. Į bananų tyrę įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų ir vanilinį cukrų. Sumaišykite su šluotele.
-
4. Supilkite ištirpintą sviestą ir vėl gerai išmaišykite.
-
Reklama
-
5. Suberkite kakavos miltelius, miltus, kepimo miltelius ir druską. Plaktuvu arba mikseriu išmaišykite vienalytę, vientisą, be miltų gumuliukų tešlą.
-
6. Suberkite šokolado drožles arba smulkiai supjaustytą šokoladą ir vėl išmaišykite.
-
Reklama
-
7. 25*25 cm skersmens kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą ir kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių.
-
8. Išimkite pyragą, leiskite šiek tiek atvėsti, tada supjaustykite kvadratėliais. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama