Šokoladinis bananų pyragas

Šokoladinis bananų pyragas

4.2 (5 įvertinimai)

7 Porcijos
50 min.

Apie receptą

Fantastiškai skanus, drėgnas ir kvapnus pyragas. Šiame pyrage yra mažiau cukraus nei įprastai, o bananas suteikia papildomo saldumo. Labai, labai skanu tiek šiltas, tiek šaltas. Tai labai labai skanu! Ir suvalgomas beveik akimirksniu, net nesulaukiau kol pyragas atvės ir desertą išbandžiau užtikrintai šiltą. Atkreipkite dėmesį į receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai / # Vaisiai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Sviestas
    150 gramų
  • Kvietiniai miltai
    150 gramų
  • Bananai
    2 vnt (labai subrendęs)
  • Cukrus
    120 gramų
  • Kepimo milteliai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Vanilinis cukrus
    1 arbatinis šaukštelis
  • Kakava
    40 gramų (tamsi)
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska
    1 žiupsnelis
  • Juodasis šokoladas
    50 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus. Naudokite prinokusius bananus ir sureguliuokite cukrų pagal savo skonį. Jei mėgstate savo kepinius saldesn...
    1. Paruoškite visus ingredientus. Naudokite prinokusius bananus ir sureguliuokite cukrų pagal savo skonį. Jei mėgstate savo kepinius saldesnius, dėkite daugiau cukraus.
  • Bananus nulupkite, o minkštimą sutrinkite tyrės trintuvu ar kitu jums patogiu būdu.
    2. Bananus nulupkite, o minkštimą sutrinkite tyrės trintuvu ar kitu jums patogiu būdu.
  • Reklama
  • Į bananų tyrę įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų ir vanilinį cukrų. Sumaišykite su šluotele.
    3. Į bananų tyrę įmuškite kiaušinius, supilkite cukrų ir vanilinį cukrų. Sumaišykite su šluotele.
  • Supilkite ištirpintą sviestą ir vėl gerai išmaišykite.
    4. Supilkite ištirpintą sviestą ir vėl gerai išmaišykite.
  • Reklama
  • Suberkite kakavos miltelius, miltus, kepimo miltelius ir druską. Plaktuvu arba mikseriu išmaišykite vienalytę, vientisą, be miltų gumuliu...
    5. Suberkite kakavos miltelius, miltus, kepimo miltelius ir druską. Plaktuvu arba mikseriu išmaišykite vienalytę, vientisą, be miltų gumuliukų tešlą.
  • Suberkite šokolado drožles arba smulkiai supjaustytą šokoladą ir vėl išmaišykite.
    6. Suberkite šokolado drožles arba smulkiai supjaustytą šokoladą ir vėl išmaišykite.
  • Reklama
  • 25*25 cm skersmens kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą ir kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 min...
    7. 25*25 cm skersmens kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi. Supilkite tešlą ir kepkite iki 170 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 40-50 minučių.
  • Išimkite pyragą, leiskite šiek tiek atvėsti, tada supjaustykite kvadratėliais. Gero apetito!
    8. Išimkite pyragą, leiskite šiek tiek atvėsti, tada supjaustykite kvadratėliais. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.2/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai