Šokoladinės bandelės su rikota
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
55 min.
Apie receptą
Paruoškite skanias bandeles, įdarytas šokolado pasta ir švelnia rikota pusryčiams ar popietės užkandžiui savo šeimai. Tai labai paprasta ir greita! Atkreipkite dėmesį į receptą! Galite naudoti bet kokią sluoksniuotą tešlą bandelėms pagal savo skonį. Tešla be mielių bus traški, o mielinė tešla bus švelnesnė ir minkštesnė. Šiame recepte naudojama mielinė sluoksniuota tešla. Šokolado pastą, kaip ir riešutus, naudokite pagal savo skonį. Jei rikotos nėra po ranka, pakeiskite ją minkšta varške.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Pieno produktaiReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Sluoksniuota tešla1 vnt (250 gramų)
-
Šokolado pasta4 šaukštai
-
Rikota4 šaukštai (arba minkšta varškė)
-
Graikiniai riešutai30 gramų (ar bet kurie kiti)
-
Žalias trynys1 vnt
-
Pienas1 šaukštas
-
Šokoladas20 gramų (juodas arba pieniškas)
-
Miltai1 arbatinis šaukštelis
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus reikalingus ingredientus. Iš anksto išimkite tešlą ir atitirpinkite.
-
2. Stalo paviršių pabarstykite miltais ir iškočiokite šiek tiek sluoksniuotos tešlos. Supjaustykite į keturias dalis ir sutepkite paviršių šokolado pasta, nesiekdami dviejų centimetrų kraštų.
-
Reklama
-
3. Susmulkinkite riešutus ir pabarstykite šokolado pasta.
-
4. Rikotą sumaišykite su puse kiaušinio trynio ir vaniliniu cukrumi. Rikotą paskleiskite ant šokolado užtepėlės.
-
Reklama
-
5. Sulenkite du priešingus galus ir susukite. Kepimo skardą išklokite kepimo popieriumi ir dėkite bandeles siūle žemyn. Likusį trynį sumaišykite su pienu ir patepkite viršų.
-
6. Kepimo skardą su bandelėmis dėkite į karštą orkaitę ir kepkite 180 laipsnių temperatūroje 20-25 minutes, kol apskrus.
-
Reklama
-
7. Šokoladines bandeles atvėsinkite ir aptepkite ištirpinto šokolado grotelėmis. Leiskite šokoladui sukietėti ir patiekite.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama