Šokoladinės bandelės

Šokoladinės bandelės

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
2 val.

Apie receptą

Skanios, purios, neįtikėtinai patrauklios šokoladinės bandelės puikiai papildys bet kokį arbatos vakarėlį. Mūsų įdaras bus juodojo šokolado gabaliukai. Presuotas mieles galima pakeisti sausomis, o juodąjį šokoladą pieniniu šokoladu – jei pageidaujama. Būtinai išbandykite šokoladines bandeles pagal šį receptą!

Receptai pagal ingredientus: # Miltai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Miltai
    450 gramų
  • Pienas
    200 mililitrų
  • Presuotos mielės
    20 gramų
  • Cukrus
    100 gramų
  • Druska
    1/2 arbatinio šaukštelio
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Sviestas
    80 gramų
  • Kakavos milteliai
    2 šaukštai
  • Šokoladas
    80 gramų
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite ingredientus. Pienas turi būti šiltas (35-37 laipsnių).
    1. Paruoškite ingredientus. Pienas turi būti šiltas (35-37 laipsnių).
  • Į didelį dubenį supilkite šiltą pieną, pirštais patrinkite mieles, įdėkite 1 a.š. cukraus ir viską išmaišyti, kol gausis vienalytė masė.
    2. Į didelį dubenį supilkite šiltą pieną, pirštais patrinkite mieles, įdėkite 1 a.š. cukraus ir viską išmaišyti, kol gausis vienalytė masė.
  • Reklama
  • Į mielių mišinį išsijokite 100 gramų miltų.
    3. Į mielių mišinį išsijokite 100 gramų miltų.
  • Plaktuvu įmaišykite miltus, kol gausis vienalytė masė, savo konsistencija primenanti blynų tešlą. Dubenį su tešla uždenkite virtuviniu ra...
    4. Plaktuvu įmaišykite miltus, kol gausis vienalytė masė, savo konsistencija primenanti blynų tešlą. Dubenį su tešla uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite 30 minučių, kad pakiltų.
  • Reklama
  • Kai tešla pakils, supilkite ištirpintą sviestą, du atskirame dubenyje išplaktus kiaušinius, druską ir likusį cukrų. Viską maišykite, kol ...
    5. Kai tešla pakils, supilkite ištirpintą sviestą, du atskirame dubenyje išplaktus kiaušinius, druską ir likusį cukrų. Viską maišykite, kol visi ingredientai visiškai susimaišys.
  • Dabar į šį mišinį dalimis išsijokite miltus ir kakavą ir minkykite tešlą iš pradžių šaukštu, o paskui rankomis.
    6. Dabar į šį mišinį dalimis išsijokite miltus ir kakavą ir minkykite tešlą iš pradžių šaukštu, o paskui rankomis.
  • Reklama
  • Paruošta tešla yra minkšta ir nelimpa prie rankų. Dubenyje suformuokite apvalią tešlą, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite kilt...
    7. Paruošta tešla yra minkšta ir nelimpa prie rankų. Dubenyje suformuokite apvalią tešlą, uždenkite virtuviniu rankšluosčiu ir palikite kilti 1 val.
  • Po valandos tešlos tūris pastebimai padidėjo.
    8. Po valandos tešlos tūris pastebimai padidėjo.
  • Reklama
  • Šokoladą supjaustykite mažais gabalėliais.
    9. Šokoladą supjaustykite mažais gabalėliais.
  • Tešlą iškočiokite į stačiakampį 0,5-0,7 cm storio sluoksnį.
    10. Tešlą iškočiokite į stačiakampį 0,5-0,7 cm storio sluoksnį.
  • Reklama
  • Šokolado gabaliukus tolygiai paskirstykite ant tešlos.
    11. Šokolado gabaliukus tolygiai paskirstykite ant tešlos.
  • Šokoladinę tešlą susukite į vyniotinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.
    12. Šokoladinę tešlą susukite į vyniotinį ir supjaustykite vienodais gabalėliais.
  • Būsimas šokoladines bandeles dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
    13. Būsimas šokoladines bandeles dėkite ant kepimo popieriumi išklotos skardos ir kepkite iki 180 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 20-25 minutes.
  • Reklama
  • Gatavas bandeles šiek tiek atvėsinkite ir patiekite. Gero apetito!
    14. Gatavas bandeles šiek tiek atvėsinkite ir patiekite. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai