Smulkintos kalakutienos kotletai

Smulkintos kalakutienos kotletai

5 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
30 min.

Apie receptą

Kas gali būti paprasčiau nei kotletai kaip pagrindinis pietų ar vakarienės patiekalas? O kaip alternatyvą tradiciniam variantui siūlau šauniai paruošti kotletus iš pjaustytos kalakutienos. Šie švelnūs ir skanūs kotletai patiks tiek suaugusiems, tiek vaikams. Jei pageidaujate, galite pridėti ne tik žoleles, bet ir mėgstamus prieskonius. Patiekalą galite patiekti su garnyru, daržovėmis ar padažu. Minimalios pastangos, jokios nešvarios mėsmalės ir skanūs kotletai ant jūsų stalo per pusvalandį nuo proceso pradžios.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Paukštiena
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kalakutienos filė
    500 gramų
  • Kiaušinis
    2 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Česnakai
    1~3 skiltelės
  • Žalumynai, druska, pipirai
    pagal skonį
  • Grietine arba majonezas
    3 šaukštai
  • Miltai
    3 šaukštai
  • Aliejus
    pagal poreikį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
    1. Kalakutienos filė nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite mažais kubeliais.
  • Suberkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
    2. Suberkite susmulkintą svogūną ir česnaką.
  • Reklama
  • Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius.
    3. Atskirame dubenyje išplakite kiaušinius.
  • Sudėkite miltus ir majonezą (arba grietinę), gerai išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.
    4. Sudėkite miltus ir majonezą (arba grietinę), gerai išmaišykite, kad nesusidarytų gumuliukų.
  • Reklama
  • Rezultatas yra tokia tešla.
    5. Rezultatas yra tokia tešla.
  • Sudėkite į smulkinta kalakutieną. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kapotų žolelių.
    6. Sudėkite į smulkinta kalakutieną. Pagal skonį įberkite druskos, pipirų ir kapotų žolelių.
  • Reklama
  • Viską išmaišykite iki vientisos masės. 
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Šaukštu išskobkite masę ir apkepkite kotletus iš abie...
    7. Viską išmaišykite iki vientisos masės.
    Viską išmaišykite iki vientisos masės. 
Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Šaukštu išskobkite masę ir apkepkite kotletus iš abie...
    7. Įkaitinkite keptuvę su augaliniu aliejumi. Šaukštu išskobkite masę ir apkepkite kotletus iš abiejų pusių iki auksinės rudos spalvos. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai