Sluoksniuotos tešlos sausainiai
5 (1 įvertinimai)
24 Porcijos
35 min.
Apie receptą
Labai lengvai pagaminami ausytės formos sluoksniuotos tešlos sausainiai. Skanūs ir traškūs sausainiai kaip vaikystėje! Daugeliui namų šeimininkių paruošta sluoksniuota tešla yra tikras išsigelbėjimas. Iš sluoksniuotos tešlos, sugaišdami minimaliai savo laiką, galite pagaminti daugybę pačių įvairiausių kepinių: nuo paprastų sausainių iki elegantiškų šventinių pyragų. Sausainiai, mums pažįstami nuo vaikystės, yra vienas paprasčiausių ir greičiausių sausainių iš sluoksniuotos tešlos receptų. Rekomenduoju.
Paskirtis: Užkandžių receptai
Receptai pagal ingredientus: Reklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Riešutai200 gramų (graikiniai riešutai)
-
Tešla400 gramų (sluoksniuota tešla be mielių)
-
Cukrus100 gramų (rudas)
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Iškočiokite tešlą.
-
2. Riešutus sumalkite blenderiu.
-
Reklama
-
3. Tešlą pabarstykite smulkintais riešutais ir cukrumi. Lengvai apvoliokite kočėlą ant riešutų, kad jie šiek tiek įsispaustų į tešlą.
-
4. Pažymėkite tešlos vidurį ir suvyniokite tešlą. Pirmiausia iš vieno galo, paskui iš kito, vienas kito link.
-
Reklama
-
5. Gautą vyniotinį supjaustykite 1-1,5 cm storio gabalėliais, skardą išklokite kepimo popieriumi, sudėkite ten būsimus sausainius. Pašaukite į iki 200 laipsnių įkaitintą orkaitę 20-25 minutėms.
-
6. Šiuos sausainius labai skanu valgyti su pienu. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama