Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa

Sluoksniuotos tešlos pyragėliai su malta mėsa

5 (1 įvertinimai)

8 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Iš sluoksniuotos tešlos galite pagaminti absurdišką patiekalų skaičių: ir vieną iš paprasčiausių, ir gana neįprastų. Papasakosiu, kaip ruošiami sluoksniuotos tešlos pyragaičiai su malta mėsa. Sluoksniuota tešla gali būti mielinė ir bemielė. Mielės tinka pyragams. Geriau pakyla. Tačiau be mielių yra daug nekenksmingesnis. Be to, mielės yra papildomos kalorijos. Sluoksniuotą tešlą pasigaminti namuose labai sunku. Tam reikia didelių įgūdžių. Ji pagaminta technologiniu būdu. Štai kodėl ji yra tokia skani ir prieinama.

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
Desrainis24.lt
Desrainis24.lt
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta jautiena
    500 gramų
  • Sluoksniuota tešla
    500 gramų
  • Svogūnai
    2 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Druska, pipirai
    pagal skonį
  • Aliejus
    1~2 šaukštai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Imame faršą. Galite naudoti bet kokią pagal savo skonį. Tiks jautiena, ėriena, kiauliena ir net paukštiena. Kai kurie iš viso renkasi žuv...
    1. Imame faršą. Galite naudoti bet kokią pagal savo skonį. Tiks jautiena, ėriena, kiauliena ir net paukštiena. Kai kurie iš viso renkasi žuvį. Bet aš imsiu standartinę jautieną. Svogūną susmulkiname, druska, pipirai.
  • Į maltą mėsą įmuškite 1 kiaušinį. Taigi jis bus geresnės konsistencijos. Dabar turime viską gerai išmaišyti.
    2. Į maltą mėsą įmuškite 1 kiaušinį. Taigi jis bus geresnės konsistencijos. Dabar turime viską gerai išmaišyti.
  • Reklama
  • Toliau imkite jau paruoštą sluoksniuotą tešlą. Reikia iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Dydžius darykite savo nuožiūra. Viskas prik...
    3. Toliau imkite jau paruoštą sluoksniuotą tešlą. Reikia iškočioti ir supjaustyti kvadratėliais. Dydžius darykite savo nuožiūra. Viskas priklauso nuo virėjo noro ir žvilgsnio. Faršą paskirstome ant tešlos, kad neišteptų kraštų.
  • Po to, kai formuojame pyragus, atsargiai pritvirtiname kraštus. Galite sukurti bet kokią formą. Svarbiausia, kad mūsų pyragai netekėtų. A...
    4. Po to, kai formuojame pyragus, atsargiai pritvirtiname kraštus. Galite sukurti bet kokią formą. Svarbiausia, kad mūsų pyragai netekėtų. Ant jų aptepkite plaktu kiaušiniu, kad susidarytų graži plutelė.
  • Reklama
  • Prieš dėdami pyragus ant kepimo skardos, nepamirškite sutepti saulėgrąžų aliejumi. Taip pat galite naudoti kepimo popierių. Uždaryti pyra...
    5. Prieš dėdami pyragus ant kepimo skardos, nepamirškite sutepti saulėgrąžų aliejumi. Taip pat galite naudoti kepimo popierių. Uždaryti pyragaičiai šiek tiek įpjaunami (iš viršaus), kad neišsipūstų, nes šie pyragėliai gali sprogti ir išplisti. Kepimo skardą dedame į orkaitę, įkaitintą iki 200 laipsnių. Po 15 minučių temperatūrą reikia sumažinti iki 150 laipsnių ir kepti dar 20 minučių. Atėjus laikui išimame jau paruoštus pyragėlius. Jei neketinate jų valgyti iš karto, uždenkite pyragus rankšluosčiu ar maišeliu. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai