Skrudinto česnako pasta

Skrudinto česnako pasta

5 (1 įvertinimai)

2 Porcijos
35 min.

Apie receptą

Česnakų pasta puikiai tiks prie traškios duonos riekės. Yra kvapni, kreminės konsistencijos, švelnaus rozmarino aromato. Fantastiškai skanu! Žemiau papasakosiu daugiau apie tai, kaip pasigaminti skrudintų česnakų pastą. Jei norite, vietoj rozmarino galite pridėti bet kokių kitų prieskonių arba apsiriboti druska ir pipirais.

Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Česnakai
    2 vnt
  • Alyvuogių aliejus
    pagal skonį
  • Druska
    pagal skonį
  • Malti juodieji pipirai
    pagal skonį
  • Rozmarinas
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Nulupkite česnaką ir nupjaukite viršų.
    2. Nulupkite česnaką ir nupjaukite viršų.
  • Reklama
  • Perkelkite į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite trupučiu druskos. Kepkite 20-30 minučių 180 laipsnių temperatū...
    3. Perkelkite į kepimo indą. Apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir pabarstykite trupučiu druskos. Kepkite 20-30 minučių 180 laipsnių temperatūroje.
  • Iš žievelės išspauskite česnako skilteles.
    4. Iš žievelės išspauskite česnako skilteles.
  • Reklama
  • Sutrinkite juos grūstuvėje arba šakute iki tyrės. Įdėkite rozmarino, druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
    5. Sutrinkite juos grūstuvėje arba šakute iki tyrės. Įdėkite rozmarino, druskos ir juodųjų pipirų pagal skonį.
  • Skrudinto česnako pasta paruošta, mėgaukitės maistu!
    6. Skrudinto česnako pasta paruošta, mėgaukitės maistu!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
Deimantė Lu
Autorius: Deimantė Lu

Deimantė yra „gaminimas.lt“ komandos narė, kurios sritis – saldumynai, kepiniai ir modernūs patiekalai. Ji nuolat eksperimentuoja virtuvėje, ieškodama naujų skonių derinių ir tobulų receptų. Deimantė turi ilgametę maisto tinklaraščio rašymo patirtį, puikiai išmano ingredientų mokslą ir dalinasi savo žiniomis, kad kiekvienas pyragas ar sausainis pavyktų nepriekaištingai. Jos receptai yra tikslūs, aiškūs ir kviečia mėgautis kūryba virtuvėje Sekite Facebook

  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai