Skanūs tinginių balandėliai
4.8 (5 įvertinimai)
3 Porcijos
1 val. 20 min.
Apie receptą
Nepaisant daugybės naujų patiekalų, balandėliai ir toliau užima lyderio poziciją. Jei neturite laiko klasikiniam metodui, aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti tinginių balandėlius. Gamindami šiuos balandėlius sutaupysite daug laiko: nereikia virti lapų, tada viską ilgai troškinti padaže. Galite juos gaminti su pomidorų padažu arba grietinėle. Tinginių balandėlių gaminimas panašus į mėsos kukulių gaminimą padaže: visus ingredientus reikia sumaišyti, o tada troškinti arba kepti.
Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Mėsa /
# DaržovėsReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Malta kiauliena0.6 kilogramo
-
Kopūstas200 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušiniai1 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Ryžiai100 gramų
-
Vanduo180 mililitrų
-
Pomidorų pasta2 šaukštai
-
Miltai1 šaukštas
-
Aliejuspagal poreikį
-
Druska ir pipiraipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išvirkite ryžius iš anksto, kol beveik išvirs, tada atvėsinkite ir perkelkite į dubenį.
-
2. Faršą dėkite į atskirą dubenį, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų.
-
Reklama
-
3. Svogūną sumalkite mėsmale arba blenderiu, sudėkite į faršą.
-
4. Kopūstą nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite.
-
Reklama
-
5. Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
-
6. Dideliame dubenyje sumaišykite ryžius, kopūstus, maltą mėsą, morkas ir svogūnus, suberkite miltus.
-
Reklama
-
7. Viską gerai išmaišykite ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
-
8. Sušlapinkite rankas, taip bus lengviau dirbti su malta mėsa, suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite į formą, išteptą augaliniu aliejumi.
-
Reklama
-
9. Sumaišykite grietinę, vandenį ir pomidorų pastą, druską ir pipirus. Padažu užpilkite balandėlius ir pašaukite į iki 150-160 laipsnių įkaitintą orkaitę 60 minučių.
-
10. Karštus balandėlius galima patiekti iš karto.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama