Skanūs tinginių balandėliai

Skanūs tinginių balandėliai

4.8 (5 įvertinimai)

3 Porcijos
1 val. 20 min.

Apie receptą

Nepaisant daugybės naujų patiekalų, balandėliai ir toliau užima lyderio poziciją. Jei neturite laiko klasikiniam metodui, aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti tinginių balandėlius. Gamindami šiuos balandėlius sutaupysite daug laiko: nereikia virti lapų, tada viską ilgai troškinti padaže. Galite juos gaminti su pomidorų padažu arba grietinėle. Tinginių balandėlių gaminimas panašus į mėsos kukulių gaminimą padaže: visus ingredientus reikia sumaišyti, o tada troškinti arba kepti.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta kiauliena
    0.6 kilogramo
  • Kopūstas
    200 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    1 vnt
  • Morkos
    1 vnt
  • Ryžiai
    100 gramų
  • Vanduo
    180 mililitrų
  • Pomidorų pasta
    2 šaukštai
  • Miltai
    1 šaukštas
  • Aliejus
    pagal poreikį
  • Druska ir pipirai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išvirkite ryžius iš anksto, kol beveik išvirs, tada atvėsinkite ir perkelkite į dubenį.
    1. Išvirkite ryžius iš anksto, kol beveik išvirs, tada atvėsinkite ir perkelkite į dubenį.
  • Faršą dėkite į atskirą dubenį, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų.
    2. Faršą dėkite į atskirą dubenį, įmuškite kiaušinį, įberkite druskos, pipirų.
  • Reklama
  • Svogūną sumalkite mėsmale arba blenderiu, sudėkite į faršą.
    3. Svogūną sumalkite mėsmale arba blenderiu, sudėkite į faršą.
  • Kopūstą nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite.
    4. Kopūstą nuplaukite ir labai smulkiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
    5. Morkas nulupkite ir sutarkuokite stambia tarka.
  • Dideliame dubenyje sumaišykite ryžius, kopūstus, maltą mėsą, morkas ir svogūnus, suberkite miltus.
    6. Dideliame dubenyje sumaišykite ryžius, kopūstus, maltą mėsą, morkas ir svogūnus, suberkite miltus.
  • Reklama
  • Viską gerai išmaišykite ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
    7. Viską gerai išmaišykite ir pagal skonį įberkite druskos ir pipirų.
  • Sušlapinkite rankas, taip bus lengviau dirbti su malta mėsa, suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite į formą, išteptą augaliniu al...
    8. Sušlapinkite rankas, taip bus lengviau dirbti su malta mėsa, suformuokite nedidelius rutuliukus ir sudėkite į formą, išteptą augaliniu aliejumi.
  • Reklama
  • Sumaišykite grietinę, vandenį ir pomidorų pastą, druską ir pipirus. Padažu užpilkite balandėlius ir pašaukite į iki 150-160 laipsnių įkai...
    9. Sumaišykite grietinę, vandenį ir pomidorų pastą, druską ir pipirus. Padažu užpilkite balandėlius ir pašaukite į iki 150-160 laipsnių įkaitintą orkaitę 60 minučių.
  • Karštus balandėlius galima patiekti iš karto.
    10. Karštus balandėlius galima patiekti iš karto.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 4.8/5 (5 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai