Skanūs šaltibarščiai

Skanūs šaltibarščiai

5 (1 įvertinimai)

6 Porcijos
2 val. 30 min.

Apie receptą

Aš jums papasakosiu, kaip pasigaminti skanius šaltibarščius. Yra šios sriubos variantų labai daug, tradiciškesnis variantas – daržovių sriuba. Burokėliai skiedžiami kefyru, pasukomis, graikišku jogurtu, taip pat šių pieno produktų mišiniu. Burokėliai iš anksto verdami arba kepami. Sriuba patiekiama šalta, papuošta žalumynais, virtu kiaušiniu.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Bulvės
    0.5 kilogramo
  • Burokėliai
    0.5 kilogramo
  • Kefyras
    2 litrai
  • Svogūnų laiškai
    1 ryšulėlis
  • Krapai
    1 ryšulėlis
  • Petražolės
    1 ryšulėlis
  • Švieži agurkai
    3~4 vnt
  • Kiaušiniai
    6 vnt
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Bulves išvirkite su lupenomis, tada atvėsinkite ir nulupkite. Šviežius agurkus perpjaukite išilgai į 4 dalis, tada supjaustykite plonais ...
    1. Bulves išvirkite su lupenomis, tada atvėsinkite ir nulupkite. Šviežius agurkus perpjaukite išilgai į 4 dalis, tada supjaustykite plonais griežinėliais. Bulves supjaustykite dideliais gabalėliais.
  • Nuplaukite visus žalumynus, smulkiai supjaustykite svogūną, krapus ir petražoles. Išvirkite ir atvėsinkite burokėlius. Išvirkite kiaušinius.
    2. Nuplaukite visus žalumynus, smulkiai supjaustykite svogūną, krapus ir petražoles. Išvirkite ir atvėsinkite burokėlius. Išvirkite kiaušinius.
  • Reklama
  • Į didelį puodą supilkite kefyrą, nulupkite burokėlius ir stambia tarka sutarkuokite į kefyrą.
    3. Į didelį puodą supilkite kefyrą, nulupkite burokėlius ir stambia tarka sutarkuokite į kefyrą.
  • Į puodą suberkite smulkintus žalumynus ir agurkus, pagal skonį pasūdykite ir maišykite, kol susidarys norima spalva. Įdėkite puodąį į šal...
    4. Į puodą suberkite smulkintus žalumynus ir agurkus, pagal skonį pasūdykite ir maišykite, kol susidarys norima spalva. Įdėkite puodąį į šaldytuvą pusvalandžiui.
  • Reklama
  • Šaltą sriubą supilstykite į dubenėlius. Kiaušinius supjaustykite griežinėliais ir jais papuoškite sriubą, patiekite su virtomis bulvėmis.
    5. Šaltą sriubą supilstykite į dubenėlius. Kiaušinius supjaustykite griežinėliais ir jais papuoškite sriubą, patiekite su virtomis bulvėmis.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai