Skanūs kotletai su ryžiais

Skanūs kotletai su ryžiais

5 (1 įvertinimai)

4 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Šie gardūs kotletai su ryžiais puikiai tinka tiek pietums, tiek vakarienei. Jie gali būti patiekiami su bet kokiu garnyru arba su daržovių salotomis. Ir dar skanu su šviežios duonos gabalėliu. Mėsos kotletus galima gaminti iš bet kokios mėsos – kiaulienos, jautienos, paukštienos. Juos galima kepti keptuvėje, o tada troškinti arba kepti orkaitėje. Pagal šį receptą paruošti kotletai gaunasi labai minkšti, sultingi ir skanūs.

Paskirtis: Pietų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Mėsa / # Daržovės / # Pieno produktai
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Malta mėsa
    500 gramų
  • Morka
    1 vnt
  • Svogūnas
    1 vnt
  • Virti ryžiai
    1 puodelis
  • Majonezas
    1 šaukštas
  • Grietinėlė
    1 puodelis (33% riebumo)
  • Kečupas
    0,5 stiklinės
  • Vanduo
    0,5 stiklinės
  • Kvietiniai miltai
    2 šaukštai
  • Druska
    1 arbatinis šaukštelis
  • Malti juodieji pipirai
    2 žiupsneliai
  • Sausos aromatinės žolelės
    2 žiupsneliai (nebūtina
  • Augalinis aliejus
    1 šaukštas
Reklama
Gaminimo eiga
  • Nulupkite svogūną ir morką. Morkas sutarkuokite, o svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps.
    1. Nulupkite svogūną ir morką. Morkas sutarkuokite, o svogūną supjaustykite mažais kubeliais. Kepkite augaliniame aliejuje, kol pusiau iškeps.
  • Maltą mėsą sudėkite į dubenį. Sudėkite virtus atvėsintus ryžius, keptus svogūnus ir morkas, majonezą, pusę druskos ir pipirų. Galite prid...
    2. Maltą mėsą sudėkite į dubenį. Sudėkite virtus atvėsintus ryžius, keptus svogūnus ir morkas, majonezą, pusę druskos ir pipirų. Galite pridėti žolelių ar mėgstamų prieskonių. Kruopščiai išmaišykite.
  • Reklama
  • Iš gautos maltos mėsos suformuokite kotletus ir sudėkite juos į kepimo indą.
    3. Iš gautos maltos mėsos suformuokite kotletus ir sudėkite juos į kepimo indą.
  • Paruoškime padažą. Sumaišykite grietinėlę, kečupą, vandenį ir miltus. Įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite padažą ant kotletų.
    4. Paruoškime padažą. Sumaišykite grietinėlę, kečupą, vandenį ir miltus. Įberkite druskos ir pipirų. Užpilkite padažą ant kotletų.
  • Reklama
  • Uždenkite kepimo formą folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45–50 minučių. Maždaug 10 minučių prieš kepimo pabaigą nu...
    5. Uždenkite kepimo formą folija ir kepkite iki 200 laipsnių įkaitintoje orkaitėje 45–50 minučių. Maždaug 10 minučių prieš kepimo pabaigą nuimkite foliją ir leiskite kotletams šiek tiek apskrusti.
  • Skanaus!
    6. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai