Skani grybų sriuba

Skani grybų sriuba

5 (4 įvertinimai)

6 Porcijos
1 val.

Apie receptą

Sriuba gana soti ir labai skani. Nuostabų kvapą sriubai suteikia grybai. Norėdami paruošti šią sriubą, jums reikės grybų ir daržovių, kurie taps jos pagrindu. Puiku, jei galite naudoti baravykus, jie yra patys skaniausi. Bet jei jų nėra, tiks pievagrybiai ar kiti mėgstami grybai. Norėdami sužinoti, kaip pasigaminti grybų sriubą, perskaitykite šį receptą.

Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus: # Daržovės
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Grybai
    400 gramų
  • Sorų ir ryžių kruopos
    1 stiklinė
  • Svogūnai
    1 stiklinė
  • Porai
    1 vnt
  • Česnakai
    2 skiltelės
  • Alyvuogių aliejus
    2 šaukštai
  • Malta paprika
    1 šaukštas
  • Malti juodieji pipirai
    1 arbatinis šaukštelis
  • Pušies riešutai
    50 gramų
  • Petražolės
    1 saujelė
  • Malti raudonieji pipirai
    1 šaukštas
  • Druska
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Šiam receptui geriausiai tinka baravykai. Jei jie yra užšaldyti, palikite juos per naktį šaldytuve, kad palaipsniui atitirptų. Tada nupla...
    1. Šiam receptui geriausiai tinka baravykai. Jei jie yra užšaldyti, palikite juos per naktį šaldytuve, kad palaipsniui atitirptų. Tada nuplaukite juos po tekančiu vandeniu, nuvalykite ir nusausinkite. Grybus supjaustykite dideliais gabalėliais.
  • Nuplaukite ir nulupkite svogūnus ir česnakus. Nusausinkite ir smulkiai supjaustykite aštriu peiliu.
    2. Nuplaukite ir nulupkite svogūnus ir česnakus. Nusausinkite ir smulkiai supjaustykite aštriu peiliu.
  • Reklama
  • Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių ar bet kokį kitą aliejų ir sudėkite svogūnus, česnaką ir grybus. Kepkite ant stiprios ugnies retkarčiais ...
    3. Keptuvėje įkaitinkite alyvuogių ar bet kokį kitą aliejų ir sudėkite svogūnus, česnaką ir grybus. Kepkite ant stiprios ugnies retkarčiais pamaišydami iki auksinės rudos spalvos.
  • Visą keptuvės turinį perkelkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Tada padėkite padėkite ant viryklės ir užvirinkite sriubą. Suberkite kruop...
    4. Visą keptuvės turinį perkelkite į puodą ir užpilkite vandeniu. Tada padėkite padėkite ant viryklės ir užvirinkite sriubą. Suberkite kruopas. Virkite, kol paruduos, įberkite druskos ir prieskonių.
  • Reklama
  • Paruoštą sriubą šiek tiek atvėsinkite ir trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Tada, jei reikia, įpilkite vandens. Suberkite keletą ri...
    5. Paruoštą sriubą šiek tiek atvėsinkite ir trintuvu sutrinkite iki vientisos masės. Tada, jei reikia, įpilkite vandens. Suberkite keletą riešutų ir patiekite.
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (4 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai