Silkės suktinukai marinate

Silkės suktinukai marinate

5 (2 įvertinimai)

5 Porcijos
5 val.

Apie receptą

Marinuoti silkės suktinukai – puikus užkandis visoms progoms! Tai lengva paruošti, o rezultatas nepaliks abejingų. Norint paruošti silkės suktinukus, reikia sauso baltojo vyno, trupučio acto ir šviežios žuvies. Svarbiausia pašalinti visus kaulus, kad suktinukus būtų galima valgyti be problemų. Galite laikyti juos šaldytuve ir patiekti kaip užkandį arba su kanapėmis prie savitarnos stalo. Žiūrėkite žemiau pateiktą receptą.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Svogūnai
    2 vnt
  • Silkė
    2 vnt
  • Gvazdikas
    6 vnt
  • Lauro lapas
    3 vnt
  • Pipirų žirneliai
    6 vnt
  • Kvapieji pipirai
    6 vnt
  • Actas
    10 gramų (6%)
  • Vynas
    100 mililitrų
  • Raudonasis svogūnas
    2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
  • Išdarinėkite silkę, tada gerai nuplaukite.
    1. Išdarinėkite silkę, tada gerai nuplaukite.
  • Atsargiai atskirkite silkės filė nuo kaulų.
    2. Atsargiai atskirkite silkės filė nuo kaulų.
  • Reklama
  • Susukite į ritinėlius, tada (glaudžiai vienas prie kito) sudėkite į gilų dubenį.
    3. Susukite į ritinėlius, tada (glaudžiai vienas prie kito) sudėkite į gilų dubenį.
  • Raudonąjį svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Lengvai apšlakstykite actu.
    4. Raudonąjį svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Lengvai apšlakstykite actu.
  • Reklama
  • Baltuosius svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Lengvai apšlakstykite actu.
    5. Baltuosius svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Lengvai apšlakstykite actu.
  • Į puodą supilkite stiklinę vandens ir užvirinkite. Sudėkite lauro lapą, baltąjį svogūną, raudonąjį svogūną, pipirų žirnelius ir gvazdikėl...
    6. Į puodą supilkite stiklinę vandens ir užvirinkite. Sudėkite lauro lapą, baltąjį svogūną, raudonąjį svogūną, pipirų žirnelius ir gvazdikėlių pumpurus. Virkite mišinį uždengę ant labai mažos ugnies penkiolika minučių. Tada įpilkite baltojo vyno ir virkite dar penkias minutes.
  • Reklama
  • Gautą marinatą atvėsinkite. Įpilkite likusį actą, tada atsargiai nukoškite. Silkės suktinukus užpilkite marinatu ir padėkite į šaltą viet...
    7. Gautą marinatą atvėsinkite. Įpilkite likusį actą, tada atsargiai nukoškite. Silkės suktinukus užpilkite marinatu ir padėkite į šaltą vietą 9 valandoms.
  • Gatavus silkės suktinukus galite perpjauti prieš patiekdami. Į suktinukus įvynioti galite raudonųjų arba baltųjų svogūnų žiedų, morkų gri...
    8. Gatavus silkės suktinukus galite perpjauti prieš patiekdami. Į suktinukus įvynioti galite raudonųjų arba baltųjų svogūnų žiedų, morkų griežinėlių ir marinuotų agurkų. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai