Silkės suktinukai marinate
5 (2 įvertinimai)
5 Porcijos
5 val.
Apie receptą
Marinuoti silkės suktinukai – puikus užkandis visoms progoms! Tai lengva paruošti, o rezultatas nepaliks abejingų. Norint paruošti silkės suktinukus, reikia sauso baltojo vyno, trupučio acto ir šviežios žuvies. Svarbiausia pašalinti visus kaulus, kad suktinukus būtų galima valgyti be problemų. Galite laikyti juos šaldytuve ir patiekti kaip užkandį arba su kanapėmis prie savitarnos stalo. Žiūrėkite žemiau pateiktą receptą.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Svogūnai2 vnt
-
Silkė2 vnt
-
Gvazdikas6 vnt
-
Lauro lapas3 vnt
-
Pipirų žirneliai6 vnt
-
Kvapieji pipirai6 vnt
-
Actas10 gramų (6%)
-
Vynas100 mililitrų
-
Raudonasis svogūnas2 vnt
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Išdarinėkite silkę, tada gerai nuplaukite.
-
2. Atsargiai atskirkite silkės filė nuo kaulų.
-
Reklama
-
3. Susukite į ritinėlius, tada (glaudžiai vienas prie kito) sudėkite į gilų dubenį.
-
4. Raudonąjį svogūną nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Lengvai apšlakstykite actu.
-
Reklama
-
5. Baltuosius svogūnus nulupkite, nuplaukite ir supjaustykite žiedais. Lengvai apšlakstykite actu.
-
6. Į puodą supilkite stiklinę vandens ir užvirinkite. Sudėkite lauro lapą, baltąjį svogūną, raudonąjį svogūną, pipirų žirnelius ir gvazdikėlių pumpurus. Virkite mišinį uždengę ant labai mažos ugnies penkiolika minučių. Tada įpilkite baltojo vyno ir virkite dar penkias minutes.
-
Reklama
-
7. Gautą marinatą atvėsinkite. Įpilkite likusį actą, tada atsargiai nukoškite. Silkės suktinukus užpilkite marinatu ir padėkite į šaltą vietą 9 valandoms.
-
8. Gatavus silkės suktinukus galite perpjauti prieš patiekdami. Į suktinukus įvynioti galite raudonųjų arba baltųjų svogūnų žiedų, morkų griežinėlių ir marinuotų agurkų. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama