Maltos mėsos šnicelis

Maltos mėsos šnicelis

5 (2 įvertinimai)

5-7 Porcijos
1 val. 30 min.

Apie receptą

Puikus patiekalas kiekvienai dienai. Daugeliui žodis „šnicelis“ stipriai asocijuojasi su valgyklomis. Iš tiesų šnicelis iš naminės maltos mėsos su grietinėle ir prieskoniais yra skanus patiekalas. Tinkamas receptas, švieži produktai ir puiki nuotaika – tai raktas į tinkamą šnicelį. Šis maltos mėsos šnicelio receptas yra teisingas. Žingsnis po žingsnio nuotraukos padės nesuklysti ir kulinarijos mokslo požiūriu viską padaryti teisingai. Gaminkite su malonumu!

Receptai pagal ingredientus: # Mėsa
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Kiauliena
    500 gramų
  • Jautiena
    500 gramų
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Kiaušiniai
    2 vnt
  • Grietinėlė
    2 šaukštai (gali būti pakeista paprastu vandeniu)
  • Džiūvėsėliai
    1 puodelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Pipirai
    pagal skonį
  • Maltos kalendros
    pagal skonį
  • Malti lauro lapai
    pagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
  • Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
    1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
  • Svogūną nulupkite, stambiai supjaustykite.
    2. Svogūną nulupkite, stambiai supjaustykite.
  • Reklama
  • Mėsą ir svogūną sumalkite. Įdėkite atšaldytą grietinėlę, druską, pipirus, prieskonius ir vieną kiaušinį. Gerai išmaišyti. Kokybiškai išmu...
    3. Mėsą ir svogūną sumalkite. Įdėkite atšaldytą grietinėlę, druską, pipirus, prieskonius ir vieną kiaušinį. Gerai išmaišyti. Kokybiškai išmuškite maltą mėsą ant stalo.
  • Suformuokite šnicelius.
    4. Suformuokite šnicelius.
  • Reklama
  • Įmuškite kiaušinį, supilkite džiūvėsėlius į dubenį. Šnicelius pamirkykite išplaktame kiaušinyje ir labai gerai apvoliokite džiūvėsėliuose...
    5. Įmuškite kiaušinį, supilkite džiūvėsėlius į dubenį. Šnicelius pamirkykite išplaktame kiaušinyje ir labai gerai apvoliokite džiūvėsėliuose. Priešingu atveju sultys ištekės, o šniceliai bus sausi.
  • Leiskite šniceliams 5 minutes pagulėti ant stalo. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite. Kepkite šnicelius po 5 minutes iš kiekvienos p...
    6. Leiskite šniceliams 5 minutes pagulėti ant stalo. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite. Kepkite šnicelius po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Išdėstykite ant servetėlės.
  • Reklama
  • Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Perkelkite šnicelius į kepimo skardą, pašaukite į orkaitę 10 minučių. Po to ištraukite, palikite 5 ...
    7. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Perkelkite šnicelius į kepimo skardą, pašaukite į orkaitę 10 minučių. Po to ištraukite, palikite 5 minutes pastovėti ir patiekite. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai