Maltos mėsos šnicelis
5 (2 įvertinimai)
5-7 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Puikus patiekalas kiekvienai dienai. Daugeliui žodis „šnicelis“ stipriai asocijuojasi su valgyklomis. Iš tiesų šnicelis iš naminės maltos mėsos su grietinėle ir prieskoniais yra skanus patiekalas. Tinkamas receptas, švieži produktai ir puiki nuotaika – tai raktas į tinkamą šnicelį. Šis maltos mėsos šnicelio receptas yra teisingas. Žingsnis po žingsnio nuotraukos padės nesuklysti ir kulinarijos mokslo požiūriu viską padaryti teisingai. Gaminkite su malonumu!
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiauliena500 gramų
-
Jautiena500 gramų
-
Svogūnai1 vnt
-
Kiaušiniai2 vnt
-
Grietinėlė2 šaukštai (gali būti pakeista paprastu vandeniu)
-
Džiūvėsėliai1 puodelis
-
Druskapagal skonį
-
Pipiraipagal skonį
-
Maltos kalendrospagal skonį
-
Malti lauro lapaipagal skonį
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Mėsą nuplaukite, nusausinkite ir supjaustykite gabalėliais.
-
2. Svogūną nulupkite, stambiai supjaustykite.
-
Reklama
-
3. Mėsą ir svogūną sumalkite. Įdėkite atšaldytą grietinėlę, druską, pipirus, prieskonius ir vieną kiaušinį. Gerai išmaišyti. Kokybiškai išmuškite maltą mėsą ant stalo.
-
4. Suformuokite šnicelius.
-
Reklama
-
5. Įmuškite kiaušinį, supilkite džiūvėsėlius į dubenį. Šnicelius pamirkykite išplaktame kiaušinyje ir labai gerai apvoliokite džiūvėsėliuose. Priešingu atveju sultys ištekės, o šniceliai bus sausi.
-
6. Leiskite šniceliams 5 minutes pagulėti ant stalo. Į keptuvę supilkite aliejų, įkaitinkite. Kepkite šnicelius po 5 minutes iš kiekvienos pusės. Išdėstykite ant servetėlės.
-
Reklama
-
7. Įkaitinkite orkaitę iki 180 laipsnių. Perkelkite šnicelius į kepimo skardą, pašaukite į orkaitę 10 minučių. Po to ištraukite, palikite 5 minutes pastovėti ir patiekite. Skanaus!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (2 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama