Silkė su kečupu ir svogūnais
5 (1 įvertinimai)
3 Porcijos
6 val.
Apie receptą
Skanią silkę marinuokite su kečupu ir svogūnais. Padažas žuviai suteiks sodraus aromato ir skonio. Su svogūnais pagaminsite puikų šventinį užkandį. Marinuota silkė su kečupu ir svogūnais yra skani ir aromatinga, pikantiškas užkandis, tinkantis šventinei ar šeimos vakarienei. Žuvis greitai marinuojasi dėl kečupo ir obuolių sidro acto. Pagal skonį naudokite kečupą, galite naudoti aštrų čili.
Paskirtis: Vakarienės receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Silkė250~300 gramų
-
Svogūnai70 gramų
-
Kečupas2~2,5 šaukšto
-
Korėjietiški prieskoniai1~1,5 arbatinio šaukštelio
-
Obuolių sidro actas2 šaukštai (6%)
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Druska5 gramai
-
Juodieji pipirai2 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite visus ingredientus.
-
2. Nupjaukite galvą, išimkite vidurius ir nuplaukite švariai iš visų pusių. Supjaustykite žuvį į vidutinius gabalėlius.
-
Reklama
-
3. Sudėkite silkę į indą, supjaustykite svogūną pusžiedžiais. Žuvį sumaišykite su svogūnu.
-
4. Įberkite korėjietiškų prieskonių, druskos ir juodųjų pipirų.
-
Reklama
-
5. Apšlakstykite aliejumi ir obuolių sidro actu.
-
6. Įpilkite kečupo ir išmaišykite užkandį.
-
Reklama
-
7. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 5-6 valandas. Silkė puikiai pasimarinuos.
-
8. Gero apetito!Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama