Silkė su kečupu ir svogūnais

Silkė su kečupu ir svogūnais

5 (1 įvertinimai)

3 Porcijos
6 val.

Apie receptą

Skanią silkę marinuokite su kečupu ir svogūnais. Padažas žuviai suteiks sodraus aromato ir skonio. Su svogūnais pagaminsite puikų šventinį užkandį. Marinuota silkė su kečupu ir svogūnais yra skani ir aromatinga, pikantiškas užkandis, tinkantis šventinei ar šeimos vakarienei. Žuvis greitai marinuojasi dėl kečupo ir obuolių sidro acto. Pagal skonį naudokite kečupą, galite naudoti aštrų čili.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Silkė
    250~300 gramų
  • Svogūnai
    70 gramų
  • Kečupas
    2~2,5 šaukšto
  • Korėjietiški prieskoniai
    1~1,5 arbatinio šaukštelio
  • Obuolių sidro actas
    2 šaukštai (6%)
  • Augalinis aliejus
    2 šaukštai
  • Druska
    5 gramai
  • Juodieji pipirai
    2 gramai
Reklama
Gaminimo eiga
  • Paruoškite visus ingredientus.
    1. Paruoškite visus ingredientus.
  • Nupjaukite galvą, išimkite vidurius ir nuplaukite švariai iš visų pusių. Supjaustykite žuvį į vidutinius gabalėlius.
    2. Nupjaukite galvą, išimkite vidurius ir nuplaukite švariai iš visų pusių. Supjaustykite žuvį į vidutinius gabalėlius.
  • Reklama
  • Sudėkite silkę į indą, supjaustykite svogūną pusžiedžiais. Žuvį sumaišykite su svogūnu.
    3. Sudėkite silkę į indą, supjaustykite svogūną pusžiedžiais. Žuvį sumaišykite su svogūnu.
  • Įberkite korėjietiškų prieskonių, druskos ir juodųjų pipirų.
    4. Įberkite korėjietiškų prieskonių, druskos ir juodųjų pipirų.
  • Reklama
  • Apšlakstykite aliejumi ir obuolių sidro actu.
    5. Apšlakstykite aliejumi ir obuolių sidro actu.
  • Įpilkite kečupo ir išmaišykite užkandį.
    6. Įpilkite kečupo ir išmaišykite užkandį.
  • Reklama
  • Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 5-6 valandas. Silkė puikiai pasimarinuos.
    7. Uždenkite dangčiu ir padėkite į šaldytuvą 5-6 valandas. Silkė puikiai pasimarinuos.
  • Gero apetito!
    8. Gero apetito!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai