Silkė su grietinės padažu
3 (2 įvertinimai)
4 Porcijos
10 min.
Apie receptą
Sūdyta žuvis visada yra tinkamas užkandis bet kurioje šventėje. Puikiai dera ir su bulvių griežinėliais. Skaitykite, kaip gaminti silkę su grietinės padažu. Silkė grietinės padaže – lengvas ir skanus užkandis. Viskas paruošiama labai greitai, tik tiek, kad silkė prieš patiekiant turi porą valandų pabūti padaže, taip ji taps skanesnė. Paruoškite užkandį iš anksto ir tada viskas pavyks taip, kaip priklauso.
Paskirtis: Šventiniam stalui receptai
Receptai pagal ingredientus:
# ŽuvisReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Lengvai sūdyta silkė1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Virti kiaušiniai4 vnt
-
Švieži agurkai3 vnt
-
Grietinė4 šaukštai
-
Garstyčios1 arbatinis šaukštelis
-
Citrinų sultys3 šaukštai
-
Cukrus1 žiupsnelis
-
Druskapagal skonį
-
Krapai1 saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Silkę nulupkite, išrinkite kaulus ir supjaustykite griežinėliais.
-
2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
-
Reklama
-
3. Paruoškite padažą atskirame inde. Grietinę sumaišykite su garstyčiomis, cukrumi ir citrinos sultimis, druska pagal skonį.
-
4. Agurką supjaustykite pusžiedžiais, ant viršaus užpilkite padažu, pabarstykite žalumynais, dėkite silkės gabalėlius, o aplink – susmulkintą kiaušinį.
-
Reklama
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama