Silkė su grietinės padažu

Silkė su grietinės padažu

3 (2 įvertinimai)

4 Porcijos
10 min.

Apie receptą

Sūdyta žuvis visada yra tinkamas užkandis bet kurioje šventėje. Puikiai dera ir su bulvių griežinėliais. Skaitykite, kaip gaminti silkę su grietinės padažu. Silkė grietinės padaže – lengvas ir skanus užkandis. Viskas paruošiama labai greitai, tik tiek, kad silkė prieš patiekiant turi porą valandų pabūti padaže, taip ji taps skanesnė. Paruoškite užkandį iš anksto ir tada viskas pavyks taip, kaip priklauso.

Receptai pagal ingredientus: # Žuvis
Reklama
  • Reikalingi ingredientai:

  • Lengvai sūdyta silkė
    1 vnt
  • Svogūnai
    1 vnt
  • Virti kiaušiniai
    4 vnt
  • Švieži agurkai
    3 vnt
  • Grietinė
    4 šaukštai
  • Garstyčios
    1 arbatinis šaukštelis
  • Citrinų sultys
    3 šaukštai
  • Cukrus
    1 žiupsnelis
  • Druska
    pagal skonį
  • Krapai
    1 saujelė
Reklama
Gaminimo eiga
  • Silkę nulupkite, išrinkite kaulus ir supjaustykite griežinėliais.
    1. Silkę nulupkite, išrinkite kaulus ir supjaustykite griežinėliais.
  • Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
    2. Svogūną supjaustykite pusžiedžiais.
  • Reklama
  • Paruoškite padažą atskirame inde. Grietinę sumaišykite su garstyčiomis, cukrumi ir citrinos sultimis, druska pagal skonį.
    3. Paruoškite padažą atskirame inde. Grietinę sumaišykite su garstyčiomis, cukrumi ir citrinos sultimis, druska pagal skonį.
  • Agurką supjaustykite pusžiedžiais, ant viršaus užpilkite padažu, pabarstykite žalumynais, dėkite silkės gabalėlius, o aplink – susmulkint...
    4. Agurką supjaustykite pusžiedžiais, ant viršaus užpilkite padažu, pabarstykite žalumynais, dėkite silkės gabalėlius, o aplink – susmulkintą kiaušinį.
  • Reklama
  • Skanaus!
    5. Skanaus!
    Šaltinis: povar.ru
    Recepto įvertinimas 3/5 (2 įvertinimai)
    Ačiū už jūsų įvertinimą!
  • Reklama
  • Reklama
Rekomenduojami receptai