Silkė su apelsinu
5 (1 įvertinimai)
								15  Porcijos
						
								20 min.
						Apie receptą
Jei norite nustebinti save, savo artimuosius ir svečius naujais skonių deriniais, išbandykite šį užkandį. Silkė su apelsinu ant juodos duonos riekelės su svogūno žiedu – tai paprasta ir originalu! Prieš patiekiant galima užberti maltų pipirų ir apšlakstyti alyvuogių aliejumi. Sūdytos žuvies ir sultingų citrusinių vaisių derinys labai neįprastas, tačiau jei esate pasiruošę eksperimentuoti, išbandykite! Užkandžiams skirtą duoną galima šiek tiek padžiovinti.
Paskirtis: Užkandžių receptai
				Receptai pagal ingredientus: 
					# Žuvis / 
					# VaisiaiReklama
- 
                                                    Reikalingi ingredientai:
- 
													Silkė1 vnt
- 
													Apelsinas1 vnt
- 
													Svogūnas1 vnt
- 
													Juoda duona1 vnt
- 
													Pipiraipagal skonį
Reklama
									Gaminimo eiga
- 
                                                     1. Paruoškite savo ingredientus. 1. Paruoškite savo ingredientus.
- 
                                                     2. Silkę nulupkite, filė atsargiai atskirkite ir supjaustykite mažais griežinėliais. 2. Silkę nulupkite, filė atsargiai atskirkite ir supjaustykite mažais griežinėliais.
- 
Reklama
- 
                                                     3. Apelsiną nulupkite, padalykite griežinėliais, nuimkite plėveles. 3. Apelsiną nulupkite, padalykite griežinėliais, nuimkite plėveles.
- 
                                                     4. Duoną supjaustykite mažais griežinėliais. 4. Duoną supjaustykite mažais griežinėliais.
- 
Reklama
- 
                                                     5. Uždėkite silkę. 5. Uždėkite silkę.
- 
                                                     6. Ant viršaus uždėkite griežinėlį apelsino, įdėkite griežinėlį svogūno ir pabarstykite maltais pipirais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą! 6. Ant viršaus uždėkite griežinėlį apelsino, įdėkite griežinėlį svogūno ir pabarstykite maltais pipirais.Šaltinis: povar.ruRecepto įvertinimas 5/5 (1 įvertinimai)Ačiū už jūsų įvertinimą!
- 
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
- 
Reklama
 
				


















