Shchi su kiaulienos šonkauliukais ir konservuotais pomidorais
5 (1 įvertinimai)
4 Porcijos
1 val. 30 min.
Apie receptą
Netgi įprasta kopūstų sriuba gali suteikti pikantiškumo, jei į sriubą įdedate konservuotų pomidorų. Išbandykite sriubos receptą! Gardi, soti sriuba puikiai paįvairina jūsų pietus. Į kopūstų sriubą galite įpilti šiek tiek sūrymo iš konservuotų pomidorų, kad ji būtų pikantiškesnė. Jei sriuba jums atrodo per rūgšti, įberkite cukraus, kad subalansuotumėte skonį.
Paskirtis: Sriubų receptai
Receptai pagal ingredientus:
# Daržovės /
# MėsaReklama
-
Reikalingi ingredientai:
-
Kiaulienos šonkauliukai500 gramų
-
Baltieji kopūstai300 gramų
-
Bulvės2~3 vnt
-
Morkos1 vnt
-
Svogūnai1 vnt
-
Saldžioji paprika1 vnt
-
Druskapagal skonį
-
Juodieji pipiraipagal skonį
-
Augalinis aliejus2 šaukštai
-
Krapaipagal skonį
-
Konservuoti pomidorai3~4 vnt
-
Vanduo2 litrai
Reklama
Gaminimo eiga
-
1. Paruoškite ingredientus. Nuplaukite šonkaulius, supjaustykite segmentais tarp kaulų. Į puodą supilkite vandenį, sudėkite šonkauliukus ir virkite ant silpnos ugnies, o užvirus ir nugriebus putas, 40 min.
-
2. Kopūstą nuplaukite ir supjaustykite plonomis juostelėmis, sudėkite į puodą. Viską užvirus virkite 7 minutes ant vidutinės ugnies.
-
Reklama
-
3. Bulves nulupkite ir supjaustykite juostelėmis. Sudėkite bulves į sriubą ir virkite 15 minučių.
-
4. Nulupkite ir nuplaukite morkas ir svogūnus. Į keptuvę supilkite augalinį aliejų, sudėkite sutarkuotas morkas ir smulkiai pjaustytus svogūnus.
-
Reklama
-
5. Daržoves troškinkite 7 minutes ant vidutinės ugnies, retkarčiais pamaišydami.
-
6. Papriką nuplaukite, nupjaukite kotelį ir išimkite sėklas, supjaustykite juostelėmis. Sudėkite į keptuvę ir pakepinkite 5 minutes su kitomis daržovėmis.
-
Reklama
-
7. Nuimkite odelę nuo konservuotų pomidorų, supjaustykite ir sudėkite į daržoves. Maišydami pakepinkite dar 5-7 minutes.
-
8. Išvirus bulvėms, pakepintas daržoves sudėkite į puodą. Įberkite druskos ir pipirų pagal skonį, viską išmaišykite ir pavirkite 5 minutes.
-
Reklama
-
9. Nukelkite sriubą nuo ugnies ir palikite pastovėti 5-10 minučių. Į sriubą suberkite smulkintus krapus ir patiekite.
-
Reklama
Šiandien populiariausi receptai
-
Reklama